SiolNET. Trendi Svet znanih
3,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Angelino Jolie po ločitvi ujeli z enim najbogatejših moških na svetu #foto

3,65

termometer

Angelina Jolie in David Mayer de Rothschild | Ni povsem jasno, ali sta bila igralka in poslovnež na zmenku ali je šlo zgolj za poslovno kosilo.  | Foto: Profimedia
Ni povsem jasno, ali sta bila igralka in poslovnež na zmenku ali je šlo zgolj za poslovno kosilo.  Foto: Profimedia

Sedeminštiridesetletno igralko Angelino Jolie so fotografi ujeli v družbi enega najbogatejših moških na svetu, dediča finančnega imperija Rothschild, Davida Mayerja de Rothschilda. Fotografirali so ju med kosilom v elitni restavraciji Nobu v Malibuju, kjer sta skupaj preživela kar tri ure.

Joliejevo smo od leta 2016, ko je vložila zahtevo po ločitvi od Brada Pitta, redko videli v moški družbi.

Premoženje njegove družine ocenjujejo na 500 milijard dolarjev

Medtem ko so Pitta večkrat opazili z 29-letno oblikovalko nakita Ines de Ramon, je Angelina samska že več let. Razlog naj bi bila njena visoka merila, ki pa jim štiriinštiridesetletni David Mayer de Rothschild skoraj zagotovo ustreza. Premoženje njegove družine namreč ocenjujejo na 500 milijard dolarjev, britanski poslovnež pa je tudi okoljski aktivist, čemur je močno predana tudi igralka.

Ni povsem jasno, ali sta bila igralka in poslovnež na zmenku ali je šlo zgolj za poslovno kosilo. 

Okoljevarstvenik Mayer de Rothschild je sicer kot ambasador sodeloval pri razvoju hyundai ioniqa, prvega hibridnega oziroma električnega avtomobila.

Pitt in Joliejeva imata skupaj šest otrok

Pitt in Joliejeva sta ločitveni postopek začela leta 2016, končal pa se je šele leta 2019, saj zaradi nerešenih vprašanj glede skrbništva in premoženja nista mogla doreči vseh podrobnosti ločitve.

Skupaj imata šest otrok – 21-letnega Maddoxa, 19-letnega Paxa, 18-letno Zaharo, 16-letno Shiloh ter 14-letna dvojčka Vivienne in Knoxa.

Pitt in Joliejeva sta ločitveni postopek začela leta 2016, končal pa se je šele leta 2019. | Foto: Guliverimage/AP Pitt in Joliejeva sta ločitveni postopek začela leta 2016, končal pa se je šele leta 2019. Foto: Guliverimage/AP

Angelina Jolie in Brad Pitt Trendi Angelina Jolie obtožila Brada Pitta: Tepel in davil je najine otroke Brad Pitt Trendi Brad Pitt se dobiva s sveže ločeno 29-letnico Angelina Jolie Novice Angelina Jolie prekinila sodelovanje z Visokim komisariatom ZN za begunce
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin