Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 12. 2018,
19.38

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,54

5

Natisni članek

princ Harry Meghan Markle vojvodinja Catherine Elizabeta II.

Ponedeljek, 24. 12. 2018, 19.38

5 let, 4 mesece

Zdrahe na britanskem dvoru: Harryja in Meghan ne bo k Williamu in Kate #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,54

5

Ste vedeli, da ima britanska kraljeva družina težave pri načrtovanju božične večerje? Britanska kraljica Elizabeta II. se namreč v teh dneh spopada s prostorsko stisko. Princ Harry in vojvodinja Meghan naj bi božič sprva preživela pri vojvodinji Kate in princu Williamu, a sta povabilo na večerjo pozneje zavrnila.

Britanska kraljica Elizabeta II. je z vlakom v Northfolk, kjer tradicionalno gosti božično večerjo, prispela že v četrtek. Tako kot lani se bodo člani britanske kraljeve družine v torek udeležili božične maše, največ pogledov pa bosta najbrž tudi letos pritegnili vojvodinja Kate in vojvodinja Meghan, ki v prazničnih dneh nista počivali, so poročali v oddaji Planet Danes na Planet TV.

Thomas Markle
Trendi Meghan Markle ignorira svojega očeta, ki je vse bolj obupan

Meghan obiskala dom za ostarele, Kate in William gostila zabavo za družine vojakov

Vojvodinja Meghan, ki svojega prvega otroka pričakuje aprila, je obiskala dom za ostarele, z njimi izdelovala božične voščilnice in klepetala. Vojvodinja Kate in princ William sta medtem gostila zabavo za družine vojakov, na kateri so se obmetavali s sneženimi kepami iz stiropora. Medtem ko je vojvodinja Kate sproščeno klepetala z otroki in njihovimi mamami, je princ William z najmlajšimi krasil čokolado.

"Z Williamom sva se tako želela zahvaliti vsem zbranim. Nisva hvaležna le zato, ker ste se udeležili najine zabave, ampak tudi zaradi vaše vsakodnevne požrtvovalnosti v imenu naroda," je ob tem povedala vojvodinja Kate.

Kate Middleton, princ William
Trendi Poglejte božični kartici princev Williama in Harryja ter Kate in Meghan

Harry in Meghan božiča ne bosta preživela pri Williamu in Kate

Tudi kraljica Elizabeta II. je obiskala dobrodelno organizacijo, ki nosi njeno ime, marsikateri otrok pa je imel ob visokem obisku tremo.  Kraljica bo doma okrasila drevo. Tokratni kraljevi božič bo nekoliko drugačen, vsaj za vojvodinjo Kate in princa Williama.

Vojvodinja Meghan in princ Harry božiča ne bosta preživela z njima, saj se Kate in Meghan menda ne razumeta najbolje. Morda bo odnose poleg božičnega duha ogrel tudi kraljičin tradicionalni božični govor. Prvič je Britance v televizijskem prenosu nagovorila pred 61 leti. V torek ob 15. uri bodo tako oči vseh Britancev uprte v zaslone in kraljičino božično poslanico.

Piers Morgan, Meghan Markle
Trendi Piers Morgan: Meghan je povzpetnica, ki bo izmolzla kraljevo družino
Ne spreglejte