Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 5. 2021,
11.05

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,77

28

Natisni članek

obline Hrvatica OnlyFans Instagram

Ponedeljek, 17. 5. 2021, 11.05

2 leti, 11 mesecev

Zagrebčanka Claudia Rivier trdi, da so njene obline povsem naravne #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,77

28

O mladi Hrvatici so pred kratkim pisali tudi britanski mediji, ki so jo na družbenem omrežju opazili predvsem zaradi bujnih oblin.

25-letna Zagrebčanka se na Instagramu predstavlja kot Claudia Rivier, sledilce pa si nabira z razgaljenimi fotografijami in bujnim oprsjem. Zatrjuje, da so njene obline povsem naravne, a da se lahko zanje zahvali genetiki, priznala pa je, da k temu pripomore tudi nekaj kilogramov viška, je dejala za hrvaški portal 24sata.hr.

Prepoznavnost si poleg Instagrama gradi tudi s pomočjo platforme OnlyFans, ki jo nekateri imenujejo kar moderna pornografija, saj uporabniki nanjo v zameno za plačilo nalagajo svoje zapeljive, razgaljene in tudi gole fotografije.

Ob tem je razložila, da si je od nekdaj želel biti v središču pozornosti in pozirati, ter da njeno udejstvovanje na tem področju ni presenetilo nikogar iz njene družine. 

Izza vsakega vogala sliši: "Jezus!"

"Pravijo mi, da sem videti kot vsako drugo operirano dekle, ampak ne, one so videti kot jaz, saj sem se jaz takšna rodila. Nimam nikakršnih popravkov, le povečane ustnice," je razkrila za omenjeni medij.

Ob tem dodaja, da ima lastno vizijo lepote, a prvi pogoj je, da je "bujno, ženstveno in razkošno", saj morajo ženske po njenem mnenju videti ženstveno. A ženske se nad njenim videzom zgražajo, medtem ko se moški odzivajo precej drugače. Pošalila se je, da njeni sprehodi po ulici spominjajo na nedeljsko mašo, saj izza vsakega vogala sliši: "Jezus!"

Razkrila je še, da s fotografijami na OnlyFans zasluži tako dobro, da je verjetno najbolje plačana Hrvatica na tej platformi. "Naravne obline takšnih razsežnosti, kakršne imam jaz, so zanimive ljudem."

Trendi Hrvaška pevka: Pravijo, da naj ženske v mojih letih nosijo enodelne kopalke #video
Jelena Karleuša, Jennifer Lopez
Trendi Jelena Karleuša nad zlobne jezike: Videti sem bolje kot J.Lo, sem najboljša mačka na svetu
Ne spreglejte