SiolNET. Trendi Svet znanih
2,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tragično umrlo igralko pospremili k večnemu počitku

2,11

termometer

Naya Rivera | Naya Rivera je umrla 8. julija. | Foto: Getty Images
Naya Rivera je umrla 8. julija. Foto: Getty Images

V javnost je prišel mrliški list igralke Naye Rivera, ki se je 8. julija utopila v jezeru Piru v Kaliforniji. Na njem je zapisano, da je umrla zaradi utopitve, ki se je zgodila zelo na hitro, ter da je bila 24. julija pokopana v ožjem družinskem krogu.

Na pogrebu, ki se je odvil na pokopališču Forest Lawn Memorial Park v Los Angelesu, so bili zbrani le najožji družinski člani in prijatelji pokojne igralke Naye Rivera. Med drugim jo je k večnemu počitku pospremilo tudi nekaj soigralcev iz serije Glee, v kateri je igrala, poroča portal Entertainment Tonight.

Igralko so sicer stran od oči javnost in medijev pokopali že pred več dnevi, natančneje 24. julija. Vsega skupaj se je pogrebne slovesnosti udeležilo 25 ljudi.

Naya Rivera Trendi Pogrešajo TV-zvezdnico, bojijo se, da je utonila

Na mrliškem listu, ki je prišel v javnost, je tudi zapisan uraden vzrok smrti tragično umrle zvezdnice. Kot piše v dokumentu, je umrla zaradi utopitve, ki je nastopila zelo hitro – "v nekaj minutah".

Že po opravljeni obdukciji pred dvema tednoma so sicer oblasti sporočile, da so izključile samomor. Obdukcija tudi ni pokazala nobenih bolezenskih znakov ali telesnih poškodb, ki bi povzročile utopitev. Njena tragična smrt je bila tako že takrat tudi uradno razglašena za nesrečo, kar je zdaj še zapisano v mrliškem listu.

Naya Rivera Trendi Truplo pogrešane 33-letne zvezdnice našli v jezeru #video

Za mlado igralko je bil usoden izlet na jezero Piru. | Foto: Getty Images Za mlado igralko je bil usoden izlet na jezero Piru. Foto: Getty Images

Spomnimo: igralka Naya Rivera se je 8. julija s štiriletnim sinom Joseyem odpravila na popoldansko vožnjo s čolnom na jezero Piru. Dečka so nato našli samega na čolnu, medtem ko se je vsaka sled za njegovo mamo izgubila. Igralkino truplo so našli pet dni pozneje, 13. julija, po obsežni iskalni akciji.

Po pričevanju njenega sina so oblasti že takrat sklepale, da sta šla Naya in Josey plavat, ko jima je začelo odnašati čoln. Zvezdnici je nato nekako uspelo sina potisniti nazaj na krov, medtem ko ji je za rešitev same sebe najverjetneje zmanjkalo moči ali pa so bili na delu močni tokovi.

Naya Rivera Trendi Naya Rivera je lahko rešila sina, sebe pa ne #video Naya Rivera Trendi Znano, zakaj je umrla Naya Rivera

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin