Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 7. 2021,
9.50

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,41

Natisni članek

Misija: Nemogoče Wimbledon Tom Cruise

Ponedeljek, 12. 7. 2021, 9.50

2 leti, 9 mesecev

Tom Cruise v Wimbledon ni prišel sam, je to njegovo novo dekle?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,41
tom cruise | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Slavni igralec Tom Cruise je na teniški turnir v Angliji prispel z igralko Hayley Atwell in s tem okrepil govorice, da se med njima nekaj plete.

Tom Cruise in Hayley Atwell, soigralca v prihajajočem akcijskem vohunskem filmu Misija: Nemogoče 7, sta se v soboto skupaj udeležila ženskega finala na teniškem turnirju v Wimbledonu.

Tom Cruise in Hayley Atwell naj bi se videvala že od decembra. | Foto: Reuters Tom Cruise in Hayley Atwell naj bi se videvala že od decembra. Foto: Reuters

Nasmejanega 59-letnega igralca so fotografi ujeli v objektiv, ko je dal prednost 20 let mlajši Hayley, da je stopila pred njega na poti proti zasebnemu članskemu klubu Wimbledona.

Zvezdnikoma se je pridružila tudi francoska igralka in model Pom Klementieff, ki bo prav tako igrala v sedmem filmu franšize Misija: Nemogoče.

Igralec Tom Cruise se je prvenstva udeležil s soigralkama. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Igralec Tom Cruise se je prvenstva udeležil s soigralkama. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Govorice o tem, da sta zvezdnika par, so se začele že decembra, ko je vir iz produkcije Misija: Nemogoče 7 razkril, da sta si bila igralca všeč že od prvega dne. "Omejitev gibanja ju je zelo zbližala in postala sta nerazdružljiva," je povedal vir in dodal: "Odlično se razumeta in videti sta srečna."

Tom Cruise in Hayley Atwell na snemanju filma Misija: Nemogoče 7 | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Tom Cruise in Hayley Atwell na snemanju filma Misija: Nemogoče 7 Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Snemanje težko pričakovanega sedmega filma franšize, ki bi moralo potekati februarja 2020 v Italiji, so zaradi pandemije covid-19 prestavili. Snemanje so kasneje nadaljevali, junija pa so ga morali ponovno prekiniti, saj so bili nekateri izmed članov produkcije pozitivni na koronavirus, še poročajo ameriški mediji.

Preberite tudi:

Tom Cruise
Trendi Mesece po besnenju Toma Cruisa so spet ustavili snemanje Misije
Tom Cruise
Trendi Tom Cruise je izgubil živce: objavili posnetek, kako kriči na snemalno ekipo #video
Tom Cruise
Trendi Tom Cruise je v znak protesta vrnil svoje zlate globuse
Ne spreglejte