Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 7. 2019,
11.32

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4,21

6

Natisni članek

Natisni članek

vojvodinja Catherine Meghan Markle Wimbledon spor

Nedelja, 14. 7. 2019, 11.32

5 let, 3 mesece

Sta Meghan in Kate v Wimbledonu zakopali bojno sekiro? #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4,21

6

Potem ko so v medijih več mesecev krožile informacije, da vojvodinja Kate in vojvodinja Meghan nista v najboljših odnosih, sta članici britanske kraljeve družine v soboto popoldne zatrli omenjene govorice. Soprogi princa Williama in princa Harryja sta si v Wimbledonu skupaj ogledali ženski finalni dvoboj, na katerem je igrala tudi Meghanina prijateljica Serena Williams. Kate in Meghan sta v kraljevi loži veselo klepetali in se smejali, sproščenega vzdušja pa ni pokvaril niti kasnejši poraz Williamsove.

Fotogalerija
1
 / 8

Vojvodinja Kate je po poročanju Daily Maila v Wimbledonu nosila elegantno zeleno reciklirano obleko italijanskega dvojca Dolce & Gabbana, ki jo je leta 2016 sicer nosila že na obisku v Kanadi. Na drugi strani je vojvodinja Meghan za obisk Wimbledona tokrat izbrala belo srajco, ki jo je kombinirala z Bossovim krilom z modrimi in črnimi vzorci.

Meghan Markle
Trendi Nove kritike na račun Meghan Markle: Če hočeš zasebnost, pojdi nazaj v Ameriko #video

Kate, Meghan in Pippa so si skupaj ogledale ženski finale

37-letnici sta si na osrednjem igrišču ogledali finalni dvoboj med Američanko Sereno Williams, ki je dobra prijateljica vojvodinje Meghan, in Romunko Simono Halep, ki je kasneje osvojila svoj drugi grand slam turnir v karieri. To je bilo že njuno drugo skupno pojavljanje v javnosti ta teden, potem ko sta si v sredo skupaj ogledali dobrodelno tekmo v polu.

Vojvodinja Kate, vojvodinja Meghan in Pippa Middleton so si skupaj ogledale ženski finale v Wimbledonu. | Foto: Getty Images Vojvodinja Kate, vojvodinja Meghan in Pippa Middleton so si skupaj ogledale ženski finale v Wimbledonu. Foto: Getty Images

V kraljevi loži v Wimbledonu jima je družbo delala tudi Katina sestra Pippa Middleton. Pred ogledom teniškega dvoboja so se vse pridružile članom All England Cluba na kosilu. Vojvodinja Meghan je teniški turnir v Wimbledonu, na katerem je seveda navijala za svojo prijateljico Sereno, letos obiskala drugič, njen prvi obisk pa je v javnosti sprožil precej slabe volje.

Kate Middleton, Meghan Markle
Trendi Kate Middleton na krstu Archieja navdušila s poklonom princesi Diani

Vojvodinji zatrli govorice, da nista v najboljših odnosih

Vojvodinja svojim oboževalcem namreč ni dovolila, da bi jo fotografirali, poleg tega pa je s tem, ko si je za obisk nadela kavbojke, kršila pravila v prostorih, ki so namenjeni samo članom prej omenjenega kluba. Meghan in njen soprog, britanski princ Harry, sta se sicer v zadnjem obdobju znašla pod plazom kritik tudi zato, ker nista hotela prisotnosti sedme sile na krstu prvorojenega sina Archieja, prav tako pa medijem nista hotela razkriti imen malčkovih krstnih botrov.

Z včerajšnjim drugim obiskom Wimbledona je Meghan precej popravila prvotni slab vtis, obenem pa sta z vojvodinjo Kate zadušili govorice, da do zdaj nista bili v najboljših odnosih. Zgodbe o rivalskima vojvodinjama, ki so naslovnice svetovnih medijev polnile od lanskega novembra, bodo tako zdaj vsaj za nekaj časa potihnile.

Ne spreglejte