SiolNET. Trendi Svet znanih
3,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slekla se je do perila in zapisala: Spoštujte svoje telo! #foto

3,45

termometer

Hunter McGrady
Hunter McGrady postaja vse uspešnejša plus size manekenka. Foto: Getty Images

Manekenka za močnejše postave Hunter McGrady, ki je krasila strani znane revije Sports Illustrated, je karanteno izkoristila za objavo razgaljenih fotografij in zapise o pozitivni samopodobi.

Anamaria Goltes Trendi Na brvi LJFW spet najbolj znan "plus size" model pri nas, Anamaria Goltes #foto

Hunter McGrady je 27-letna manekenka z oblinami, ki jo ameriški mediji imenujejo tudi aktivistka za pozitivno samopodobo, saj ob vsaki priložnosti ozavešča o tem, da moramo imeti radi svoje telo in ga spoštovati.

V času karantene je to počela še pogosteje – z objavo razgaljenih fotografij, ob njih pa se je razpisala o tem, kako pomembno je, da v samoizolaciji skrbimo zase, se negujemo in spoštujemo. 

"Smo v obdobju, na katerega nas ni mogel nihče pripraviti, in naše glave to še kar težko dojamejo. Prosim vas, da ste prijazni do svojega telesa, ljubite in spoštujte ga, in še bolje, bodite ponosni nanj. Pomaga vam prestajati to obdobje!" je zapisala ob fotografiji, na kateri pozira zgolj v spodnjem perilu. 

Svoje tovrstne objave označuje z značko #MyQuarantineBody (moje karantensko telo, op. p.), s čimer k podobnim objavam o pozitivni samopodbi spodbuja tudi druga dekleta na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve seen lots of negative “self talk” during this time, especially about our bodies. I think so many of us are feeling the pressures of having to fill every hour and every minute of the time we have right now. The truth is, we are going through a traumatic crisis and we may have the time in our days but most of us do not have the mental capacity. This is an event that none of us could have ever prepped for and our minds are still trying to wrap our head around this. I ask that you be kind to your body, Nurture your body, Love on your body fiercely,respect it, and even better, be PROUD of it. It’s getting you through this time! I stand with @anastasiagphoto to stop the body shame and love yourself, even during times of crisis. Here’s #MyQuarantineBody ❤️

A post shared by Hunter McGrady (@huntermcgrady) on

Nekaj tednov prej je ob fotografiji v kopalkah delila podoben zapis, češ da je v teh kriznih časih še toliko bolj pomembno, da skrbimo zase, karkoli že to pomeni za vsakega posameznika.

"Če to za vas pomeni telovadba, branje, poležavanje v postelji ali gledanje televizije ves dan. Karkoli si predstavljate pod skrb zase, je pravi način."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Man i am Missing the ocean, the waves, the sun and the sand so much today! 🥺 Missing so many things and am realizing just how much I take for granted. I want to remind you guys to be gentle with yourselves during this time. Be kind to your mind and be kind to your body. I’ve seen my inbox flooded with people saying they feel pressure having to quickly do all the things they have been wanting to do and now the time is here to do it. The truth is, none of us know how to handle this situation. None of us could have ever prepared for this so don’t feel bad if your greatest accomplishment of the day is simply getting out of bed. This situation has opened my eyes to so much. I have learned to appreciate so many little victories. During this time, and always, take care of yourself. Whether that means working out, reading, organizing, or it means staying in bed all day watching tv. Whatever self care looks like to you, is the right way. ❤️

A post shared by Hunter McGrady (@huntermcgrady) on

Najobilnejša manekenka v reviji Sports Illustrated

Hunterjeva ima na Instagramu že prek 657 tisoč sledilcev, njena priljubljenost pa vztrajno raste. Z manekenstvom se je začela ukvarjati pri 15 letih, a se je kmalu odločila, da raje postane model za močnejše postave, saj ji je bilo težko vzdrževati stroge manekenske standarde običajnih manekenk. 

Leta 2017 je krasila strani priznane revije Sports Illustrated in s tem postala "najobilnejša" manekenka, ki ji je to uspelo.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hunter McGrady (@huntermcgrady) on

Preverite tudi:

obline Trendi To so obline, ki spreminjajo svet mode #foto Nataša Mernik Trendi Kako so obline osvojile tudi slovensko modno znamko #video #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin