Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 1. 2024,
16.28

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,57

Natisni članek

obračunavanje Hollywood napad novinarka Kanye West

Torek, 30. 1. 2024, 16.28

2 meseca, 3 tedne

Kanye West napadel novinarko: Si nora? Jaz sem legenda. #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,57
Kanye West, novinarka TMZ | Incident z novinarko portala TMZ se je zgodil v ponedeljek, preden se je Kanye West udeležil slovesnosti na hollywoodskem pločniku slavnih. | Foto Profimedia

Incident z novinarko portala TMZ se je zgodil v ponedeljek, preden se je Kanye West udeležil slovesnosti na hollywoodskem pločniku slavnih.

Foto: Profimedia

Na družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek, na katerem kontroverzni raper Kanye West napade in obračuna z novinarko portala TMZ. Na posnetku, ki si ga lahko ogledate spodaj, West med hojo proti hollywoodskemu pločniku slavnih novinarki iz rok iztrga njen telefon, nato pa z njo obračuna še verbalno.

Napad na novinarko se je zgodil po tem, ko je slednja Westa vprašala, ali se lahko njegova žena Bianca Censori "svobodno odloča".

Poglejte, kako je Kanye West obračunal z novinarko: 

Incident, o katerem je poročal portal TMZ, se je zgodil v ponedeljek, preden se je Kanye West udeležil slovesnosti na hollywoodskem pločniku slavnih, kjer je svojo zvezdo dobil pevec Charlie Wilson

V incident se je vmešal tudi policist

Novinarka se je Westu, ki je hodil proti pločniku, približala od zadaj in ga vprašala, ali se lahko njegova žena "svobodno odloča, saj se govori, da jo on v celoti nadzoruje". Še preden je uspela dokončati stavek, se je raper obrnil proti njej in ji iz rok iztrgal njen telefon. V nadaljevanju je z novinarko obračunal še verbalno.

Rekel je: "Se ti zdi prav, da hodiš za mano in me sprašuješ tako neumne stvari? Sprašuješ me o ženi in o tem, ali se lahko svobodno odloča. Si nora? Se ti lahko svobodno odločaš ali delaš za podjetje TMZ? Jaz sem legenda, razumeš? Tukaj sem, da podprem Charlieja Wilsona. Ti pa me sprašuješ neumne stvari o moji ženi. To je moja žena, razumeš? Je tvoja služba, da vsakega zvezdnika sprašuješ neumne stvari o njihovih ženah? Povej mi! Se ti zdi prav, da si me vprašala neumne in nespoštljive stvari o moji ženi? Je bilo to narobe ali prav?" 

Novinarka se mu je prestrašeno opravičila in rekla, da potrebuje svoj telefon, West pa je nadaljeval: "Ne! Odgovori na moje vprašanje. Zdaj imam jaz tvoj telefon. Me bodo aretirali? Dajte me. Odgovori mi, ali je bilo tvoje vprašanje neumno in nespoštljivo. To si vprašala odraslega superjunaka. Odgovori na moje vprašanje!"

V incident se je vmešal tudi policist, ki je vprašal, kaj se dogaja. Novinarka mu je odgovorila, da želi samo svoj telefon, West pa ni odnehal. Policistu je pojasnil, kakšno vprašanje mu je novinarka postavila. V nadaljevanju jo je vprašal, kakšen je njen naslov in za koga dela, nato pa ji je ponudil, da ji bo plačal dvojno, kot ji plačajo oni. Novinarka se je začela smejati, West pa ji je vrnil telefon in svojemu menedžerju rekel, naj ji sestavi pogodbo. Novinarka se na koncu posnetka Westu zahvali in nasmejana odide. 

Ženi prepovedal uporabo družbenih omrežij

Novinarka je Westa povprašala o govoricah, o katerih je poročal portal Page Six, in sicer da naj bi West svoji ženi prepovedal uporabo družbenih omrežij, da bi se izognila negativnim komentarjem. Njeni bližnji prijatelji so za portal povedali, da je to le še ena poteza, s katero poskuša Kanye "ženo izolirati od vseh".

Nenavadne so tudi oprave, v katerih se je Censorijeva v zadnjem letu pojavljala v javnosti, njeni prijatelji pa menijo, da jih je izbral prav West. 

Bianca Censori in Kanye West v Vegasu
Trendi Ženo slavnega raperja so si zaradi njene oprave ogledovali vsi #video

Preberite tudi:

Kanye West
Trendi Kontroverzni raper, ki je poveličeval Hitlerja, se je opravičil
Kanye West
Trendi Kanye West spet razburja: na zobe si je namestil protezo
Ne spreglejte