Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 9. 2020,
20.58

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,99

2

Natisni članek

znani Slovenci

Četrtek, 17. 9. 2020, 20.58

3 leta, 7 mesecev

Slavne Slovence je zdaj mogoče "kupiti": cene se gibljejo med 20 in 300 evri

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,99

2

hejhej Godler | Foto zajem zaslona

Foto: zajem zaslona

Če nas je koronavirus oddaljil drug od drugega, pa se želijo znani Slovenci in Slovenke zdaj spet približati svojemu občinstvu.

Koncertov v Sloveniji praktično ni, gledališke predstave so zelo omejene, filmska in TV-produkcija pa precej okrnjena. Izvajalci in ustvarjalci so ostali brez dohodka, občinstvo pa brez stika z njimi. Praznino na eni in na drugi strani želi zdaj zapolniti novi spletni portal hejhej.si, na katerem je mogoče naročiti videosporočila, ki jih posebej za vas posnamejo znani Slovenci in Slovenke.

Filip Flisar stane 69, Jure Godler pa 120 evrov

Portalu se je do zdaj pridružila že vrsta glasbenikov, komikov, športnikov, TV-osebnosti, igralcev in drugih slovenskih ustvarjalcev. Vsak od njih ima svojo ceno, te se gibljejo med 20 in 200 evri, za ta znesek pa bo izbrani zvezdnik posnel videosporočilo, ki ga lahko naročite - za vas ali za koga drugega. 

Portal hehej.si so ustvarili Boštjan Prijanovič, Jože Robežnik, Perica Jerković in Matevž Berkopec. | Foto: Matic Kremžar Portal hehej.si so ustvarili Boštjan Prijanovič, Jože Robežnik, Perica Jerković in Matevž Berkopec. Foto: Matic Kremžar

Dva od ustanoviteljev portala, standup komika Perico Jerkovića in TV-voditelja Jožeta Robežnika je mogoče tudi "kupiti". Jerković je precej poceni, videosporočilo vam posname že za 25 evrov, nekoliko dražji - 40 evrov - je Robežnik.

Za sporočilo športnega asa Filipa Flisarja je denimo treba odšteti 69 evrov, obraz Planet TV Jure Godler "stane" 120 evrov, najdražji pa je igralec Jonas Žnidaršič, za katerega je treba plačati 299 evrov.

hejhej.si | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort

Zamisel plačevanja za personalizirana sporočila zvezdnikov ni povsem nova, podobne storitve so v tujini že dodobra uveljavljene. Med njimi je najbolj znana aplikacija Cameo, ki ponuja personalizirana videosporočila, spletne klepete in videoklice z nekaterimi največjimi svetovnimi zvezdniki. So pa tudi cene zvezdništvu primerne - raper Snoop Dogg za videosporočilo zaračuna 690 evrov, enako tudi nekdanji košarkarski zvezdnik Dennis Rodman, zvezda resničnostne TV Caitlyn Jenner pa stane kar 2300 evrov.

Oglejte si še:

Znani Slovenci na premieri
Trendi Kako so znani Slovenci premagali krizo srednjih let? #video
Ne spreglejte