Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 5. 2018,
15.00

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija mišice izklesano telo vadba trening

Ponedeljek, 28. 5. 2018, 15.00

5 let, 10 mesecev

S takšnimi objavami igralec sramoti otroke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

46-letni Mark Wahlberg se te dni intenzivno pripravlja na novo vlogo v fimu Six Billion Dollar Man, zaradi katere je moral znova do popolnosti izklesati svoje telo. A s fotografijami, na katerih razkazuje svoj čvrste mišice, ni navdušil svojih otrok.

 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Mark Wahlberg je eden tistih igralcev, ki jih oboževalke raje vidijo slečene kot oblečene. Na svojih družbenih omrežjih jih zato velikokrat osreči s fotografijami brez majice, na katerih razkazuje svoje izklesane mišice.

Seksi trebuh, bikini
Trendi To so najboljše vaje za seksi trebušček #video #foto
Zadnjica
Trendi To so vaje za čvrsto zadnjico #video

A njegovi otroci so tovrstnih objav malce manj veseli kot njegove oboževalke, je zvezdnik razkril v oddaji The Ellen Degeneres Show. "Večina očetov nima telesa kot ti," mu je navrgla vedno zabavna voditeljica Ellen, igralec pa je na to odvrnil: "Predvsem hčerki sta zelo razburjeni zaradi tovrstnih objav. Pridigata mi, naj si oblečem majico. In tudi če že imam na sebi eno majico, mi tečnarita, naj si čez oblečem še eno."

 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Wahlberg je med drugim razkril, da je v zadnjih mesecih zaradi vloge v filmu z naslovom Six Billion Dollar Man še na strožji dieti kot sicer in da trenira še bolj intenzivno. Včasih vstane tudi sredi noči, da opravi vse potrebne treninge, ki jih ima začrtane v tistem dnevu. "Treniram sedem dni v tednu. Vstanem ob treh zjutraj in naredim dve uri dolg trening. Zvečer hodim prej spat, že ob 19. uri," je že pred časom razkril na svojem profilu na Instagramu.

Rebel Wilson
Trendi Igralka se mora zagovarjati zaradi shujšane podobe

V omenjenem filmu bo zvezdnik zaigral pilota, ki mu zdravniki z operacijo rešijo življenje, a po posegu ni več le človek, temveč nekakšen hibrid med človekom in robotom. Snemanje naj bi začeli to poletje in do takrat mora biti Wahlberg v vrhunski telesni pripravljenost.

Za odlično formo in izklesano telo pa si prizadevajo tudi tekmovalci resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, ki ga lahko ta teden spremljate na Planet TV danes, jutri ter v četrtek in petek ob 21. uri.

V nocojšnji epizodi boste videli, kako se trenerja Nataša in Jan znajdeta za štedilnikom, kakšen trening čaka tekmovalce in ali bo kateri od junakov vendarle zapadel v skušnjavo čokolade in piva, ki jim bo na voljo ob obisku trgovine. Vse to že v nocojšnji epizodi šova The Biggest Loser Slovenija ob 21. uri na Planet TV.
Ne spreglejte