Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 2. 2021,
9.18

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

10

Natisni članek

zadnjica New York Instagram

Ponedeljek, 15. 2. 2021, 9.18

3 leta, 2 meseca

Rusinja zaslovela z razkazovanjem zadnjice po ulicah New Yorka #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

10

Privlačna Rusinja se je nabiranja sledilcev na Instagramu lotila na povsem odkrit način: z razkazovanjem svoje zadnjice po ulicah New Yorka in vpričo drugih ljudi, tudi policistov.

Anastasia Fields ima na Instagramu že več kot 1,4 milijona sledilcev, kar ji je uspelo doseči z razkazovanjem zadnjice na najbolj nepričakovanih krajih: v Central Parku, med poziranjem s policisti in med prečkanjem ceste. Vse to počne v najbolj znani metropoli New York, kjer ji občinstva ne zmanjka.

In 32-letnica to počne zgolj zaradi sledilcev, je priznala: "Natanko vem, kaj si ljudje želijo videti. Jaz sem šovbiznis."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia🌱 (@vegilates)

Razkazovati se je začela, da bi dobro zaslužila

Nadobudna instagramerka se je v New York preselila iz hladne Sibirije, kjer so razmere težke. "Brutalno je, veliko ljudi se zateka k alkoholu in prisotne je veliko depresije," je razložila in dodala, da se je zato pri 17 letih odločila oditi v London, kasneje pa jo je pot vodila čez lužo. Sprva v Miami, nato v Veliko jabolko.

Tam je spoznala svojega bodočega moža, ki je kasneje ostal brez glavnega vira dohodka, zato se je odločila, da jima bo ona pomagala iz finančne zagate. Odprla je profil na priljubljenem omrežju OnlyFans, kjer je sprva delila objave o svojem veganskem načinu življenja in pilatesu, a ker ni strokovnjakinja na nobenem področju, je zamenjala rdečo nit: "Zato sem pač začela objavljati fotografije v spodnjem perilu." Mož jo je pri tem podprl. 

Anastasia je sprva stavila na svoje bujno oprsje, a se je lani odločila, da si odstrani vsadke, potem ko je prebrala, da lahko povzročijo raka. Pozornost je zatem preusmerila na svojo zadnjico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia🌱 (@vegilates)

Pri poziranju se drži določenih pravil

Pri tem ima do potankosti razdelano strategijo poziranja in razkazovanja zadnjice v javnosti: "Mora biti oblegan javni prostor. Mora biti dobro osvetljen. V ozadju mora biti veliko ljudi, ki se nekako odzivajo name, jaz pa se moram smejati," je razložila in hitro povedala še nekaj o svojih omejitvah: "Nikoli se ne razkazujem pred otroki ali več kot nekaj sekund." Dodala je, da se boji policije, zato ne bo storila nečesa, kar bi jo spravilo v težave.

Vse to očitno deluje, saj je v zgolj enem letu nabrala več kot milijon sledilcev, zdaj jih ima že več kot 1,4 milijona. Z objavami tudi dobro služi, saj so jo opazile številne znamke, ki jih promovira. Kot kaže, je njen načrt, da bi poskrbela za finančno preskrbljenost sebe in moža, uspel.

Preverite tudi:

Trendi Tudi sredi zime srbska diva pozira v tangicah #video
Trendi Instagram gori: Slavne sestre spet pozirajo v kopalkah #video
Ne spreglejte