Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 3. 2020,
12.38

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,76

10

Natisni članek

otroci materinstvo Rihanna

Torek, 31. 3. 2020, 12.38

4 leta

Rihanna odločena: Imela bom otroke – z moškim ali brez njega #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,76

10

Rihanna | Pevka se bo v materinstvo podala sama, če bo treba. | Foto Getty Images

Pevka se bo v materinstvo podala sama, če bo treba.

Foto: Getty Images

"Čez deset let se vidim s tremi ali štirimi otroki," pravi 32-letna pevka. Pri tem pa je ne bo oviralo niti to, da morda v naslednjih letih ne bo našla moškega svojega življenja.

32-letna pevka pravkar snema svoj deveti album, ki nosi ime R9. Tega njeni oboževalci že nestrpno čakajo, saj so od izdaje zadnje plošče minila že štiri leta.

A zadnja leta se je Rihanna bolj kot glasbeni karieri posvečala širjenju svojega kozmetičnega in modnega imperija. Je namreč lastnica kozmetične znamke Fenty Beauty in znamke spodnjega perila Savage X Fenty.

rihanna
Trendi Oboževalci zaskrbljeni: Rihanna zapušča glasbene odre?

Po vseh teh poslovnih uspehih pa se očitno vse bolj bliža čas, ko se želi Rihanna posvetiti še drugim stvarem, tudi materinstvu. V intervjuju za revijo Vogue je priznala, da se čez 10 let vsekakor vidi v vlogi mame, s tremi ali štirimi otroki, piše portal Sky News. Pri tem je ne bo oviralo niti to, da bo morda samska. Pevka se je namreč v začetku tega leta po poročanju tujih medijev razšla z dolgoletnim fantom Hassanom Jameelom.

"Kot mamo te gledajo drugače, če v življenju tvojih otrok ni očeta. A edino, kar resnično šteje, je sreča, to je edino, kar je zares pomembno v odnosu starš-otrok," poudarja pevka. "Tisto, kar lahko največ naredi pri vzgoji otroka, je sreča."

Podobno kot Rihanna razmišlja tudi Cheryl Cole. | Foto: Getty Images Podobno kot Rihanna razmišlja tudi Cheryl Cole. Foto: Getty Images

Z njo se strinja tudi britanska pevka Cheryl Cole, ki te dni išče primernega darovalca sperme, saj želi svojemu sinu Bearu, ki ga ima z nekdanjim partnerjem, glasbenikom Liamom Paynom, podariti bratca ali sestrico. Trenutno je samska in ker je stara že 36 let, pravi, da časa za iskanje življenjskega partnerja, ki bi bil oče njenim otrokom, preprosto ni. Otrok prek darovane sperme se ji tako zdi najboljša rešitev, piše Sky News.

Fenty modna hiša
Trendi Rihanna odprla lastno modno hišo #foto
Rihanna
Trendi Rihanna je Victoria's Secret pokazala, kako se stvarem streže #foto
Ne spreglejte