Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 5. 2011,
8.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Rebeka Dremelj

Sreda, 25. 5. 2011, 8.37

8 let

Rebeka Dremelj: Za dober partnerski odnos je potrebna iskrenost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Rebeka Dremelj in njen Sandi bosta svojo trinajst let dolgo ljubezen junija kronala s poroko. Ali se nam res obeta poroka leta?

S Sandijem sta skupaj že deset let. Mediji so vam skozi vsa leta pripisovali marsikaterega moškega. Kako vama je uspelo preživeti vse skupaj? S Sandijem sva skupaj 13 let. In da, mediji so mi pripisovali kar nekaj moških, ampak saj veste, kaj pravijo, za dobrim konjem se vedno praši. Načeloma se midva temu le še smejiva. Je res, da sem veliko v moški družbi, ampak to sem pač jaz. Se še spominjate vajinega prvega zmenka? Kako je bilo? Komu je bilo bolj nerodno? Oh, ja! Saj veste, prvega nikoli ne pozabiš. Bilo je smešno. Kaj pa se je vse dogajalo, pa vam res ne morem zaupati. Lahko vam povem le to, da je bil prvi zmenek na valentinovo in da sva šla v Zagreb. V vsakem odnosu so vzponi in padci. Kdo izmed vaju prvi vstane? Oba vstaneva, kajti če človek ni pripravljen sprejemati kompromisov, potem je bolje, da je sam. Poleti se bosta poročila. Kako to, da sta se prav zdaj odločila za ta korak? A se vam po 13 letih to zdi kaj čudnega?Mislim, da res ne potrebujem več prav posebnega razloga, ali pač?

Ali je res, da bo na vajini poroki pel Eros Ramazzotti? Najina poroka je najina poroka, zato o najini poroki ne govoriva in vas prosiva za razumevanje.

Bo to res poroka leta? To je pa stvar, s katero se ubadajo mediji in ne jaz. Zame bo to zagotovo poroka stoletja in ne samo leta.

Načrtovanje poroke je velik zalogaj. Katere stvari vam je do zdaj že uspelo organizirati, pripraviti? Najela sva agencijo, ki skrbi za vso organizacijo, tako da se jaz s tem dogodkom sploh ne obremenjujem. Trenutno sem zaposlena z novim singlom, ki ga pošiljamo na radijske postaje, zato se res nimam časa ukvarjati še s stvarmi, za katere ne vem, kako se jim streže. Za to bodo poskrbeli tisti, ki točno vedo, kako naj bi bil ta dan videti.

Kakšno obleko ste si izbrali? Lahko pričakujemo kaj odštekanega? Jo bo Sandi smel videti pred poroko? Za obleko je poskrbljeno. In ne, Sandi je seveda ne bo videl pred poroko. Malo pa moramo biti vraževerni, kajne?

Kaj vam pomeni zakon? Se vam zdi, da se danes premalo parov odloči za poroko? Osebno gledam na zakon kot na nekaj, kar je le še potrjeno na papirju. Če se imata dva rada, če se cenita, sta lahko skupaj vse življenje in ne potrebujeta formalnosti. No,midva sva se kljub temu odločila, da bova vsaj nekaj stvari v življenju naredila, kot se spodobi.

Katere stvari s Sandijem najraje počneta skupaj? No, tega odgovora si sedaj ne želite.

Če bi bili vajini vlogi obrnjeni, bi znali preživeti ob njegovi karieri? Težko. Ker sem pač jaz drugačen karakter kot on. Glede na to, da sva bila skupaj že preden sem postala medijsko prepoznavna, sva skozi določene stvari hodila skupaj, kar pomeni, da sva oba skozi mojo kariero rastla in se vzgajala. Zato ni njemu popolnoma nič težje, kot je meni.

Ali je lahko kariera ovira v nekem partnerskem razmerju? Če si zaupaš, ne!

Nekoč sem brala, da je skrivnost dobrega zakona oziroma odnosa tudi v tem, da imata partnerja majhne skrivnosti, ki jih ne razkrivata drug drugemu, da imata tudi vsak svoj svet, v katerem ni prostora za drugega. Se strinjate? Ne. Ne strinjam se. Prepričana sem, da je za dober partnerski odnos potrebna iskrenost. In če ti je partner najboljši prijatelj, potem res ne vidim razloga, zakaj imeti svoj svet.

Dejstvo je, vsaj tako delujete navzven, da ste zelo samostojni in sami sebi zadostni. Verjetno bi se vas večina moških bala ... To boste morali vprašati njih. Je pa res, da me drugi moški ne zanimajo.

Bi se zavoljo ljubezni umaknili iz javnosti in se odločili za drugačno kariero? Težko odgovorim na to vprašanje, ker nisem v takšnem položaju. Lahko je nekaj govoriti, drugo pa delati. Ne vem. Načeloma se ne bi ... ampak ... ne vem.

Katero pesem bi zapeli Sandiju na dan poroke? No, to pa res ni skrivnost. Pesem, ki je na albumu Differo namenjena le njemu, to je Sto sitnica.

Ali je vajin naslednji skupni korak otrok? Ne, poroka.

Ne spreglejte