Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 2. 2015,
10.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Bar Planet TV resničnostni šov Nebotičnik

Četrtek, 19. 2. 2015, 10.46

8 let

Prvi obiskovalci so se že zabavali v Baru (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Še preden se za 15 tednov prižgejo kamere, smo bili na prvi zabavi Bara, novega resničnostnega šova na Planet TV.

Marca na Planet TV prihaja resničnostni šov Bar, v katerem se bodo tekmovalci iz vse Slovenije pod budnim očesom kamer potegovali za 50 tisoč evrov in vodenje bara. Še preden pa lokal na ljubljanskem Nebotičniku prevzamejo tekmovalci, ki jih boste lahko 15 tednov spremljali kot gostje, ali zgolj kot gledalci iz domačega naslanjača, smo prostore preverili tudi mi. Teren prvi preverili znani domači obrazi Prag novega Bara so tako prvi prestopili predstavniki sedme sile in znani obrazi domače scene, ki so jih nagovorili Marijan Jurenec, generalni direktor podjetja Antenna TV SL, ki izdaja televizijski kanal Planet TV, mentor Bara Denis Vikić in voditelj šova Sebastjan Kepic – Bastjan.

Med prvimi obiskovalci bara se je zabavala tudi zasedba znanih obrazov s Planet TV Anja Markovič, Nataša Gavranić, Pia Škofic, Bojan Ilijanič, Jerca Zajc Šušteršič, Nejc Simšič in legendarna vremenarka Alenka Oldroyd-Reza, pa voditeljski par šova Moj dragi zmore Lili Žagar in Marko Potrč, ekipa oddaje Ustreli! – Marko Miladinovič, Mojca Funkl, Gorazd Žilavec in Jan Hrušovar ter režiser Ven Jemeršič, pa del igralske zasedbe prihajajoče serije Ena žlahtna štorija Matjaž Javšnik in Stane Tomazin in številni drugi.

Od prvega Bara je minilo že deset let "Prvi vtisi so zelo pozitivni, vesel sem, da je že zdaj prišlo veliko ljudi. Sodeč po današnjem dnevu, pričakujem, da bo Bar delal na polno, kot se za to lokacijo tudi spodobi," nam je na zabavi zaupal Denis Vikić, ki bo v šovu prevzel vlogo mentorja in hkrati šefa tekmovalcev.

Podobne napovedi ima tudi Sebastjan Kepic – Bastjan, ki se je že pred desetimi leti predstavil kot voditelj Bara, prvega resničnostnega šova pri nas, to vlogo pa bo prevzel tudi v novi sezoni. "Bar je že zdaj poln, pa ga sploh še nismo uradno odprli. Mislim, da bo prostor pokal po šivih, ko se prižgejo kamere, pa bodo spodaj že čakalne vrste. Naš namen bo, da vsi, ki pridejo, uživajo," je povedal.

Slovenski resničnostni šovi so se od čisto prvega – Bara pa do danes precej razvili in izboljšali, kar pa se bo po Bastjanovem mnenju poznalo tudi v novi sezoni Bara. "Drugačen bo že izbor tekmovalcev, njihovi značaji so si povsem različni, čakajo jih drugačne zgodbe, drugačni izzivi in seveda popolnoma drug lokal. Mogoče se še ne zavedamo, kako drugačen bo ta šov od prvega, ampak bo!"

Ne spreglejte