SiolNET. Trendi Svet znanih
4,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prestižna poroka hčerke milijarderja Billa Gatesa

4,13

termometer

Jennifer Gates je poročena |  | Foto: Guliver Image
Foto: Guliver Image

25-letna Jennifer Gates, najstarejša hči Billa in Melinde Gates, je konec tedna dahnila usodni da 30-letnemu profesionalnemu jahaču Nayelu Nassarju. Poseben dan je potekal na domači posesti družine Gates in za ta dogodek bi naj plačali vratolomne vsote denarja.

 

Bill in Melinda Gates, ki sta uradno ločena od avgusta letos, sta se družila ob najlepšem dnevu hčerke. Poročila se je namreč njuna najstarejša hči Jennifer Gates. 25-letnica se je z Nayelom Nassarjem zaročila januarja lani. Spoznala sta se na prestižnem konjeniškem turnirju, Nassar se je udeležil tudi letošnjih olimpijskih iger v Tokiu.

Slavje je potekalo na domačem posestvu, vrednem 14 milijonov evrov, ki ga je Microsoftov bogataš svoji hčeri podaril po končanem študiju na univerzi Stanford. Na 50 hektarjih zemlje ima ljubiteljica jahanja dovolj prostora za svoj prestižni hobi.

Modna oblikovalka Vera Wang, katere poročne obleke so nosila največja imena šovbiznisa, je oblekla tudi Jennifer Gates. Na zabavi po obredu sta oče in hči zaplesala na klasiko Can You Feel The Love Tonight pevca Eltona Johna. Poroka, na kateri je bilo 300 povabljenih gostov, naj bi po poročanju tujih medijev stala 1,7 milijonov evrov. 

Melinda Gates, ki je zelo povezana s hčerko, ji je prejšnji mesec organizirala predporočno zabavo na prostem, ki se je je udeležila vrsta pomembnih ljudi. Verjetno tudi njen brat Rory in sestra Phoebe. 

Preberite še:

Bill Gates Trendi Nove podrobnosti ločitve Gatesovih: Bill naj bi se zapletal s svojimi zaposlenimi Melinda Gates, Bill Gates Trendi Melinda Gates je ločitev sprožila že leta 2019 zaradi Billovih poslov z Epsteinom

 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin