SiolNET. Trendi Svet znanih
0,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Držal obljubo: oče Britney Spears vložil prošnjo za umik skrbništva

0,43

termometer

Po tem, ko je pred nekaj tedni napovedal, da se bo odpovedal skrbništvu nad svojo slavno hčerko, je Jamie Spears zdaj to storil tudi po uradni poti.

Jamie Spears Trendi Oče Britney Spears se je vdal, odpovedal se bo skrbništvu

Oče ameriške pevke Britney Spears je na sodišče v Los Angelesu vložil prošnjo za razveljavitev skrbništva, ki ga ima nad zvezdniško hčerko in njenim premoženjem že vse od leta 2008.

Tako pevka kot njeni oboževalci menijo, da je skrbništvo, ki je bilo uvedeno po več pevkinih živčnih zlomih, "kruto in izkoriščevalsko", zdaj pa je tudi Jamie Spears dejal, da je po "nedavnih dogodkih" vprašanje, ali Britney še vedno potrebuje nadzor sodišča nad njenim življenjem in posli.

Skrbništvo, ki ga je sodišče uvedlo za Britney, je sicer kompleksna pravna rešitev, ki se po navadi uvede za zelo stare oziroma bolehne in slabotne ljudi. Skrbništvo, ki ga je sodišče uvedlo za Britney, je sicer kompleksna pravna rešitev, ki se po navadi uvede za zelo stare oziroma bolehne in slabotne ljudi. Foto: Getty Images

Jamie: Naj dobi priložnost, da sama upravlja svoje življenje

V vlogi je zapisal, da je Britney sodišču že povedala, da si "želi prevzeti nadzor nad življenjem brez varovalk skrbništva". Sama želi odločati o svojem zdravljenju in denarju, želi se poročiti in imeti otroka, če bi se tako odločila. "Skratka, želi živeti svoje življenje po svoji izbiri brez omejitev skrbnika ali sodišča," še piše v njeni prošnji.

V zadnji mesecih je 39-letna zvezdnica sodišču dvakrat povedala, da je skrbništvo "zloraba", in ga pozvala, naj očetu odvzame vlogo skrbnika. Odvetniki njenega očeta pa so dejali, da ji je Jamie Spears vedno želel le najboljše.

Zato je v vlogi sodišču zapisal še, da bi morala dobiti priložnost, da sama upravlja svoje življenje, če verjame, da lahko, in če želi končati skrbništvo.

Pevka od leta 2018 ni več nastopala in je sodišču povedala, da se na odre ne bo vrnila, dokler bo pod očetovim skrbništvom.

britney spears Trendi Britneyjin nekdanji mož razkril: "Moški v črnem so naju prisilili, da sva končala zakon" Britney Spears Trendi Britney Spears: Zdelo se mi je, da me hočejo ubiti Britney Spears Trendi Šokantno razkritje Britney Spears: oče jo sili v kontracepcijo

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin