Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 4. 2013,
20.28

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Pink hči mož

Torek, 30. 4. 2013, 20.28

8 let

Pink iskreno na naslovnici Glamourja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pevka Pink, ki blesti na naslovnici najnovejše številke revije Glamour, je šokirala že z naslovno izjavo, obenem pa navdušila s povsem iskrenimi odgovori o zakonu, hčerki in sebi.

Pevka Pink, ki je vedno veljala za provokativno in zbadljivo, je na naslovnici Glamourja zasijala v vsem sijaju, kot ga od nje pričakujejo, obenem pa se je povsem razgovorila ob temah, ki se dotikajo zakona, hčerke in njenega zasebnega življenja."Sem nebrušen diamant, imam svoj način življenja in prav zaradi njega se vedno vračam močnejša, a nikoli mi ne bo jasno, zakaj je razmišljanje takšno, da je, če se dva spustita v avanturo, on vedno glavni, ona pa vedno cipa. V tem primeru sem ob takih trenutkih vedno razmišljala o tem, ker se mi zdi povsem nepravično, saj jaz nisem dobila nič, česar ni dobil moški, in moški ni dobil nič, česar nisem dobila tudi sama, mar ni tako," pravi v intervjuju Pink in zadovoljno prizna, da je vesela, ker ima že sedem let svojega moža Careyja Harta.

"Razmerje, ki traja, je v bistvu dnevna izbira. Težje je biti poročen in skakati čez plot ali z enega razmerja v drugo. Midva sva dobra drug do drugega, uspeva pa nama zato, ker se pogovarjava in ker sva skupaj rastla ves čas in še rasteva, ne pa zato, ker se ne prepirava. Vsi se prepirajo," je o svojem zakonu povedala Pink in izdala tudi, da sta se nazadnje sprla, ker ji Hart ni prinesel rož po zadnjem koncertu, Pink zato še danes misli, da je navaden kreten.

"Počutim se kot spreobrnjena cipa. Včasih sem bila, s komer sem hotela tisti trenutek, vedno sem imela po tem tudi grenek priokus. Zdaj sem z možem, imava svojo Willow, ki že obvlada nekaj grdih besed, a to je naša družinska sreča. Jabolko ne pade daleč od drevesa," je še povedala Pink.

Ne spreglejte