Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 1. 2019,
9.39

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,77

Natisni članek

posilstvo Chris Brown

Sreda, 23. 1. 2019, 9.39

5 let, 2 meseca

Pevec o domnevnem posilstvu: Ta p**sica laže #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,77
Chris Brown | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Chris Brown je najavil, da bo tožil žensko, ki ga je obtožila posilstva, in se nadnjo z vsemi topovi spravil tudi na družbenih omrežjih.

Ameriškega pevca Chrisa Browna, njegovega prijatelja in telesnega stražarja je francoska policija v ponedeljek aretirala, potem ko jih je 24-letnica obtožila posilstva. Vse tri so že izpustili iz pripora, prek svojega odvetnika pa je sporočil, da jo bo zvezdnik tožil.

Policijska postaja, kjer je bil Brown v priporu:

"Chris Brown je na prostosti, proti njemu niso vložili nobene tožbe," je na Twitterju sporočil pevčev odvetnik Raphael Chiche in dodal: "Zavrača vse obtožbe, vložili bomo tudi tožbo zaradi obrekovanja."

Pariško tožilstvo je medtem za AP potrdilo, da so Brown in še dva moška, ki so ju v ponedeljek prav tako priprli, na prostosti in smejo zapustiti Francijo, čeprav preiskava še poteka.

Chris Brown
Trendi Zaradi obtožb o posilstvu aretirali ameriškega zvezdnika #video

Svojo plat zgodbe je povedala tudi ženska, menda manekenka, ki je Browna in še enega njegovega prijatelja obtožila posilstva. Reviji Closer je povedala, da je pevca v nočnem klubu spoznala prek skupnega prijatelja. "Ta prijatelj me je vprašal, kaj bom počela prihodnji dan in ali bi rada srečala Chrisa Browna," je dejala.

Nočni klub, kjer sta se z Brownom prvič srečala:

"Pristala sem na to in naslednji dan, 15. januarja, ob 23.30 sem bila z Brownom dogovorjena v hotelu Mandarin Oriental." Povedala je, da sta bila s pevcem najprej v nočnem klubu, nato pa se vrnila v njegovo hotelsko sobo, kjer je bilo več njegovih prijateljev in kakšnih 15 deklet. Pevec naj bi jo nato zvlekel v garderobno omaro in posilil.

Pariški hotel Mandarin Oriental, kjer naj bi se zgodila posilstva. | Foto: Getty Images Pariški hotel Mandarin Oriental, kjer naj bi se zgodila posilstva. Foto: Getty Images

"Še vedno ne morem podrobno pojasniti, kaj mi je storil," je dejala, "bilo pa je brutalno in nasilno. Strah me je bilo."

Nato je hotela oditi domov, takrat pa se je prikazal eden od Brownovih prijateljev, ki jo je odpeljal v spalnico, zaklenil vrata in jo spolno zlorabil, nato jo je posilil tudi Brownov telesni stražar, je še razkrila.

Medtem se je oglasil tudi Chris Brown. Na Instagramu je objavil napis "Ta p**sica laže" in ob njem med drugim zapisal: "Hočem, da je povsem jasno: gre za laž. To je nespoštljivo do moje hčerke in družine ter povsem v neskladju z mojim značajem in etiko."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Preberite še:

v
Novice Vatovec: Kako lahko SDS pogleda v oči žrtvam posilstva? #video
Ne spreglejte