Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 1. 2023,
7.48

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,16

14

Natisni članek

nadomestna mati rojstvo Mama Paris Hilton

Sreda, 25. 1. 2023, 7.48

1 leto, 2 meseca

Paris Hilton šokirala z novico, da je postala mama

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,16

14

Paris Hilton | "Moje sanje so vedno bile biti mama, in tako sem vesela, da sva se s Carterjem našla," je novopečena mamica povedala za People. | Foto Guliverimage

"Moje sanje so vedno bile biti mama, in tako sem vesela, da sva se s Carterjem našla," je novopečena mamica povedala za People.

Foto: Guliverimage

Paris Hilton je s svojimi sledilci na Instagramu delila novico, da sta z možem Carterjem Reumom prvič postala starša. Za revijo People je potrdila, da se je otrok rodil prek nadomestne mame, in razkrila, da sta se razveselila sina.

Pod fotografijo, ki jo je delila s sledilci, je zapisala: "Že zdaj si neizmerno ljubljen." V komentarjih so ji čestitke izrekli številni zvezdniki, med njimi manekenka Heidi Klum, pevka Demi Lovato in Kim Kardashian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

"Moje sanje so vedno bile biti mama in tako sem vesela, da sva se s Carterjem našla," je novopečena mamica povedala za People. In dodala: "Navdušena sva, da bomo skupaj ustvarili družino, in najini srci prekipevata od ljubezni do najinega sinčka."

Njen mož Carter ima že hčerko Evie

41-letna Hiltonova in prav tako 41-letni Reum sta se zaročila februarja 2021, novembra istega leta pa sta se tudi poročila. Poroka je trajala kar tri dni. Za revijo People je kasneje razkrila, da sta na vrhuncu pandemije covid-19 začela postopek oploditve: "Vedela sva, da si želiva ustvariti družino, in rekla sem si: 'To je pravi čas."'

Reum ima iz prejšnjega razmerja z resničnostno zvezdnico Lauro Bellizzi že hčerko Evie, za Hiltonovo pa je to prvi otrok.

41-letna Hiltonova in prav tako 41-letni Reum sta se zaročila februarja 2021, novembra istega leta pa sta se tudi poročila. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko 41-letna Hiltonova in prav tako 41-letni Reum sta se zaročila februarja 2021, novembra istega leta pa sta se tudi poročila. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Paris Hilton
Trendi Šokantno razkritje Paris Hilton: v šoli je doživela spolno zlorabo
Meghan in Paris
Trendi Meghan Markle o Paris Hilton: Ona je bila lepa, jaz pa pametna
Maja Prašnikar
Trendi Znana Slovenka pojasnila, zakaj po rojstvu hčerke doji tudi starejšega otroka
Ne spreglejte