SiolNET. Trendi Svet znanih
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pamela Anderson se je na Twitterju razpisala o Hrvaški in Sloveniji #video

10

termometer

"Nisem Trump, ki misli, da je Jugoslavija razpadla na Baltiku," je zvezdnica med drugim zapisala na Twitterju.

Pamela Anderson je ena bolj aktivnih znanih osebnosti na Twitterju, njeni zapisi pa se pogosto dotikajo tem, ki so ji v zadnjih letih blizu: od pravic živali do politično-filozofskih vprašanj, pri katerih je privrženka slovenskega filozofa Slavoja Žižka in njegovega hrvaškega kolega Srećka Horvata.

Pred nekaj dnevi pa je s tvitom o podnebnih spremembah vzbudila pozornost (in posmeh) naših južnih sosedov. Tvitnila je namreč: "Moj prijatelj ravnokar gleda hrvaška poročila - podobe milijona ljudi, evakuiranih zaradi podnebnih sprememb."

Ta zapis je nemudoma sprožil vrsto posmehljivih komentarjev tako na Twitterju kot v hrvaških medijih, češ da nekdanja Playboyeva zajčica očitno ni dobra v zemljepisu.

A kot je sama takoj dodala na Twitterju, je govorila o evakuacijah ljudi v Indiji zaradi ciklona Fani, bistvo njene objave pa je bilo, da ameriški mediji o takšnih stvareh ne poročajo.

Pamela Anderson Foto: Getty Images

Potem ko se norčevanje na njen račun kar ni poleglo, se je v nedeljo znova oglasila in v zgodbo vpletla tudi Slovenijo. "Slišim, da je moja objava o evakuaciji v Indiji povzročila manjši, k sreči le medijski 'potres' na Hrvaškem," je tvitnila, "seveda vem, kje je Hrvaška. Nisem Trump, ki misli, da je Jugoslavija razpadla na Baltiku, ali Jeremy Hunt, ki je mislil, da je Slovenija 'sovjetska vazalna država'."

Jeremy Hunt Novice Slovenijo označil za sovjetski satelit: je v ozadju spet zamenjava s Slovaško?

Podpora hrvaški Zeleni levici na evropskih volitvah

Po omembi Slovenije je dodala še: "Naj vas presenetim s hrvaško besedo, polno upanja (namig: evropske volitve) - Možemo! (Zmoremo, op. a.)"

Zvezdnica te besede ni izbrala naključno - "Možemo!" je slogan hrvaškega politika Tomislava Tomaševića, nosilca liste Zelena levica na volitvah za evropski parlament, ki mu je Pamela Anderson tako izkazala javno podporo.

Preberite še:

Pamela Anderson Trendi Pamela Anderson proti zbiranju denarja za Notre-Dame: Kaj pa otroci? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin