Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 3. 2020,
9.42

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

1

Natisni članek

Tom Hanks Rita Wilson Koronavirus COVID-19 okužba

Sreda, 18. 3. 2020, 9.42

4 leta, 1 mesec

Okuženi igralec sporočil dobro novico #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

1

Tom Hanks in Rita Wilson | Zakonca Hanks sta bila prva med znanimi, pri katerih so potrdili okužbo z novim koronavirusom. | Foto Getty Images

Zakonca Hanks sta bila prva med znanimi, pri katerih so potrdili okužbo z novim koronavirusom.

Foto: Getty Images

Teden dni mineva, odkar sta oskarjevec Tom Hanks in njegova žena Rita Wilson izvedela, da sta okužena z novim koronavirusom. Po petih dneh so ju odpustili iz bolnišnice, zdaj pa je igralec iz domače karantene sporočil, da je njuno počutje še vedno dobro in da se jima stanje v tednu dni ni poslabšalo.

Slavni par je očitno med tistimi srečneži, ki okužbo z novim koronavirusom prebolevajo brez večjih težav in zapletov. Čeprav sta se na začetku, tik preden sta se testirala za bolezen, počutila utrujeno, imela sta bolečine v mišicah, Rita je imela tudi vročino in mrzlico, pa se druge težave, kot sta stiskanje v pljučih in oteženo dihanje, pri njima niso pojavile.

Planet 18 izredna oddaja | Foto:

Tom Hanks, Rita Wilson
Trendi Kako Tom Hanks in žena ostajata prisebna v izolaciji #video

Kljub temu so ju sprejeli v univerzitetno bolnišnico Gold Coast – par je namreč trenutno zaradi Tomovega novega filma o Elvisu Presleyju v Avstraliji. A ker je bilo njuno zdravstveno stanje po petih dneh hospitalizacije nespremenjeno in sta se dobro počutila, so ju odpustili domov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Z domače karantene se sicer Tom redno javlja oboževalcem, ki jih je v zadnji objavi razveselil z dobrimi novicami. Namreč po tednu dni je njuno zdravstveno stanje še vedno dobro in se jima simptomi bolezni niso poslabšali.

Olga Kurylenko
Trendi S koronavirusom je okuženo tudi nekdanje Bondovo dekle #video

"Živjo, vsi. Dobra novica: teden dni po pozitivnem rezultatu testiranja in samoizolacije so simptomi še vedno enaki. Sva brez vročine. Zlagava perilo in pomivava posodo, čemur sledi počitek na kavču. Slaba novica: moja žena Rita Wilson me je šestkrat zaporedoma premagala v džin remiju in zdaj vodi za 201 točko," se je glasil del zabavnega zapisa na Instagramu. Igralca kljub situaciji očitno ni zapustil smisel za humor, saj je zapis pospremil s fotografijo svojega pisalnega stroja znamke Corona.

Medtem je vse več in več znanih sporočilo, da so prav tako kot Tom in Rita okuženi z novim koronavirusom. Med drugim igralci Idris Elba, Kristofer Hivju in Olga Kurylenko.

Blaise Matuidi
Sportal Z novim koronavirusom okužen še en nogometaš Juventusa
Kevin Durant
Sportal Eden največjih zvezdnikov lige NBA pozitiven na novi koronavirus
Ne spreglejte