Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
25. 7. 2021,
15.48

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

Natisni članek

sodišče spor Meghan Markle Thomas Markle

Nedelja, 25. 7. 2021, 15.48

2 leti, 9 mesecev

Oče Meghan Markle se bo v želji po srečanju vnukov obrnil na sodišče

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43
Thomas Markle | Foto Cover Images

Foto: Cover Images

Thomas Markle, odtujeni oče vojvodinje Susseške, je razkril, da bo na kalifornijska sodišča vložil zahtevo, ki mu bo omogočila spoznati vnuka Archieja in vnukinjo Lilibet.

Thomas Markle, oče Meghan Markle, si že dolgo časa želi spoznati svoja vnuka Archieja Harrisona and Lilibet "Lili" Diano Mountbatten-Windsor. Zaradi dolgoletnega slabega odnosa s hčerjo bo v bližnji prihodnosti svojo zahtevo podal na kalifornijska sodišča v upanju, da mu bodo ta pomagala uresničiti željo.

Oče vojvodinje Susseške ni še nikoli spoznal svojih vnukov. | Foto: Reuters Oče vojvodinje Susseške ni še nikoli spoznal svojih vnukov. Foto: Reuters

"Za slabo vedenje Meghan in Harryja ne bi smeli kaznovati njunih otrok," je 77-letni oče vojvodinje Susseške povedal za Fox News. "Archie in Lili sta majhna otroka. Nista politika. Nista marioneti. Nista del igre," je še povedal in dodal, da njegova vnuka sodita v kraljevo družino, zato sta upravičena do enakih pravic kot vsi ostali člani družine.

Odnos med očetom in hčerko se je zaostril, ko se je Thomas Markle znašel v središču škandala prirejanja fotografij za tisk, nato pa je le nekaj dni pred slavno poroko hčere Meghan in princa Harryja sporočil, da se slovesnosti ne bo mogel udeležiti zaradi okrevanja po srčnem napadu. Meghan je tako do oltarja pospremil princ Charles.

Oče Meghan Markle se ni udeležil hčerine poroke.  | Foto: Cover Images Oče Meghan Markle se ni udeležil hčerine poroke. Foto: Cover Images

Težave v odnosu so se še poglobile, potem ko je Thomas Markle v intervjujih neprestano kritiziral Meghan in kraljevo družino. Oče vojvodinje Susseške se je kasneje opravičil in priznal, da mu je žal za pretekla dejanja, ki so vodila do slabih odnosov s hčerjo.

Meghan Markle je v marčevskem intervjuju pojasnila, da se bo njen dolgoleten spor z očetom težko zgladil. Ko je vojvodinja Susseška namreč vprašala očeta o škandalu, povezanim s prirejenimi fotografijami, se je ta zlagal, česar Meghan nikoli ni mogla pozabiti.

"Ko pogledam Archieja, si resnično ne predstavljam, da bi mu namerno povzročila bolečino," je še pojasnila izbranka princa Harryja, ki dejanj svojega očeta ne razume in ne opravičuje.


Preberite tudi:

Meghan Markle
Trendi Oče Meghan Markle kritičen do hčerke: Ne bi smela narediti tega #video
Meghan Markle
Trendi Meghan Markle dobila bitko nad tabloidom, ki je "kršil njeno zasebnost"
Meghan Markle
Trendi Oče Meghan Markle razkril, zakaj je medijem izdal svojo hčerko
Ne spreglejte