SiolNET. Trendi Svet znanih
1,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nove kritike Meghan Markle in princa Harryja, ker sta letela z zasebnim letalom

1,04

termometer

Meghan Markle
Foto: Getty Images

Le nekaj dni po tem, ko so princa okrcali zaradi zasebnega poleta na dogodek, katerega tema je bila boj proti podnebnim spremembam, nanj in na njegovo ženo letijo enake kritike. A kmalu jima je v bran stopil Elton John.

princ Harry, Meghan Markle Trendi Princ Harry bo v dobro planeta imel največ dva otroka #video

Meghan Markle in princ Harry sta se pred nekaj dnevi s trimesečnim sinom Archiejem odpravila na počitnice na jug Francije, natančneje v Nico, kamor sta odpotovala z zasebnim letalom.

Njuna luksuzna pot ne bi požela toliko pozornosti, če ne bi princ konec julija primatologinji Jane Goodall razlagal, da bosta z ženo v dobro planeta imela največ dva otroka ter da meni, da "imamo planet zgolj na izposojo. In če smo res tako inteligentni, kot mislimo, da smo, bi morali poskrbeti, da generacijam za sabo pustimo nekaj boljšega".

Kmalu je pozabil na svoje besede in na Google Camp, katerega osrednja tema je bil letos boj proti podnebnim spremembam, priletel z zasebnim letalom, pozneje pa je v enakem slogu z Meghan in Archiejem odšel še na počitnice.

Meghan Markle Foto: Getty Images

Elton v bran: Letela sta brez ogljičnega odtisa

Ker so ga zaradi tega spet začeli kritizirati, mu je v bran stopil Elton John, dober prijatelj Harryjeve pokojne mame, princese Diane. Ta je pojasnil, da sta uporabila njegovo letalo, ki je narejeno brez ogljičnega odtisa, ter da sta počitnikovala v njegovi niški rezidenci.

"Harryjeva mama, princesa Diana, je bila moja zelo dobra prijateljica, zato se čutim dolžnega, da zaščitim Harryja in njegovo družino pred nepotrebnim vdorom medijev, ki so pravzaprav doprinesli k Dianini smrti," je razočarano zapisal na Twitterju.

Elton John Foto: Getty Images

Zvezdnik je ob tem še pojasnil, da sta hotela z možem Davidom Harryju in Meghan zagotoviti mirne in zasebne počitnice ter jima ponuditi mir in tišino v svojem domu. "Da bi dosegli prepotrebno zaščito, sva jima ponudila še zasebni polet. Da bi spoštovali Harryjevo zavezanost okolju, smo poskrbeli, da je bilo to letalo brez ogljičnega odtisa."

Za konec je še dodal, da globoko spoštuje njuno zavzetost za dobrodelnost, in pozval medije, naj "prenehajo blatenje, ki se dogaja vsak dan".

Preberite tudi:

princ Andrew Trendi V javnost pricurljal posnetek princa Andrewa v hiši obsojenega pedofila #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin