Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 5. 2020,
19.00

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,81

4

Natisni članek

letenje zaščita Koronavirus Naomi Campbell

Ponedeljek, 18. 5. 2020, 19.00

3 leta, 11 mesecev

Manekenka na letalo v popolni zaščitni opremi #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,81

4

Že prej je bila supermanekenka Naomi Campbell pravi bacilofob in je potovala z zaščitno masko, z dezinfekcijskimi robčki na letalu pa obrisala svoj sedež in vse, kar je prijemala. A zdaj, v času pandemije novega koronavirusa, potuje zaščitena skoraj tako kot zdravniki, ki okuženim jemljejo brise.

Naomi Campbell je s sledilci na Instagramu delila fotografijo, ki jo je pospremila s kratkim, a jedrnatim zapisom: "Na poti." Iz objave je razvidno, da zvezdnica sedi na letalu, oblečena v popolno zaščitno opremo. Poleg zaščitne obleke, rokavic in maske je tokrat nosila še zaščitna očala in celo ščit, čez letalski sedež je poveznila svojo odejo v roza barvi.

Trendi Zgodovinska poteza: Naomi fotografije za naslovnico posnela kar s telefonom #video

Nekateri sledilci so se iz nje malce ponorčevali, češ da pretirava, in jo hudomušno povprašali, ali je tako zaščitena zato, ker izdeluje metamfetamin. Zapisali so, da jih spominja na like iz priljubljene serije Breaking Bed (v prevodu Kriva pota). Spet drugi so zapisali, da je še vedno videti krasno, in ji zaželeli srečno pot ter naj ostane zdrava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the move...

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Manekenka je pred časom v enem od videoposnetkov na svojem kanalu na YouTubu pojasnila, da že zadnjih 20 let potuje ustrezno zaščitena, saj lahko na letalu hitro pobereš kakšno infekcijo. "Tako se dobro počutim med potovanjem, če že moram na pot. Pa se trudim potovati čim manj. A če že moram iti, grem tako opremljena," je med drugim povedala.

Naomi Campbell
Trendi Zvezdnica zaradi koronavirusa postala še večji bacilofob #video

In dodala, da se ji zaradi strahu pred bacili na letalu že od nekdaj mnogi smejejo, a da zdaj v času novega koronavirusa njena ekstremna previdnost med poleti nenadoma ni več smešna. Že pred dvema mesecema, ko je še potovala z letalom, je namreč na letališče prišla oblečena v zaščitno obleko, masko, očala in rokavice, zdaj pa je vsemu temu dodala še ščit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Tudi v preteklih letih je bila Naomi nadvse previdna in je pred vsakim letom temeljito očistila prostor, kjer je sedela. Z dezinfekcijskimi robčki je obrisala svoj sedež, držala, mizice, zaslon, gumbe za zračenje ...

Čez sedež je razgrnila še svojo odejo, saj pravi, da letalsko osebje skoraj nikoli ne očisti sedežev. Vsaj ne temeljito. Nato si je nadela še zaščitno masko in jo imela na obrazu ves čas leta. Del njene potovalne rutine si oglejte v videu na vrhu članka.

Trendi Bizarno razkritje: supermanekenka jé le enkrat na dan #video

Kam natanko je potovala tokrat, ko je v ZDA stanje zaradi širjenja okužbe z novim koronavirusom še vedno izredno resno, ni znano, kajti tega v objavi zvezdnica ni pojasnila. A glede na to, kako velik bacilofob je, in glede na vse, kar je o strahu pred okužbami Naomi povedala v preteklosti, je morala biti pot neodložljiva.

Naomi Campbell
Trendi Naomi Campbell ima neobičajno rutino pred vsakim vzletom #video
Ne spreglejte