Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 5. 2020,
12.58

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,56

12

Natisni članek

Lindsey Vonn izolacija

Torek, 5. 5. 2020, 12.58

3 leta, 11 mesecev

Lindsey med pranjem avtomobila pokazala osupljivo postavo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,56

12

Upokojena smučarka Lindsey Vonn dneve v izolaciji redno dokumentira z videoposnetki in fotografijami, ki jih nato deli s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Tokrat si je dan popestrila s pranjem avtomobila, za opravilo pa je svetlolasa športnica skočila v kopalke ter na ogled postavila osupljivo postavo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Took an adventure to the drive way. It was epic. #stayhome #takeabreakwithlandrover

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Petintridesetletna Lindsey Vonn za lepo postavo še vedno trdo gara. V času pred izolacijo je redno obiskovala telovadnico oziroma fitnes, zdaj pa treninge izvaja kar v domači garaži, je pred kratkim razkrila za Us Weekly. Edina stvar, ki jo naredi pred jutranjo vadbo, je to, da nahrani svoje kužke, sama pa si privošči le hiter prigrizek, da dobi nekaj energije za trening.

Šele po telovadbi je čas za pravi zajtrk. "Prisegam na zajtrk, ki je bogat z beljakovinami in vsebuje malo ogljikovih hidratov," je povedala. Tako se na njenem krožniku zjutraj pogosto znajdejo pečena jajca in avokado.

Nato nastopi čas za posel. "V teku imam nekaj projektov. In kot si lahko predstavljate, imam zato kar nekaj klicev, sestankov prek Zooma in drugega posla, ki ga je treba opraviti," je povedala.

Pred kratkim je s sledilci na Instagramu delila tudi zabaven posnetek z enega od videosestankov. Ko je namreč vstala izza mize z računalnikom, je razkrila, da je bila lepo oblečena le od pasu navzgor, ker se ta del vidi tudi na kameri, medtem ko spodaj ni nosila hlač.

Potem ko so nujni sestanki in klici opravljeni, si z zaročencem P.K. Subbanom vzameta čas zase. Pogosto kaj pospravita ali počistita po hiši, zvečer pa je na sporedu še klepet z njunimi sledilci prek javljanja v živo na Instagramu.

Pretekli konec tedna pa si je 35-letna športna zvezdnica vzela čas, da je oprala svojega jeklenega konjička. Pranja avtomobila se je lotila kar v kopalkah, pri čemer je na ogled postavila svojo lepo oblikovano postavo, ki so jo v komentarjih pod objavo na Instagramu pohvalili tudi mnogi sledilci.

Lindsey Vonn, P. K. Subban
Sportal Lindsey Vonn bo drugič skočila v zakonski jarem
Trendi Lindsey Vonn prodaja svojo hišo in se seli k zaročencu #video
Lindsey Vonn
Sportal Novi zvezdniški trenutki Lindsey Vonn
Sportal Emancipirana Lindsey spet dviga prah #video
Ne spreglejte