Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
24. 8. 2019,
7.38

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,53

2

Natisni članek

Lindsey Vonn Tudi to je šport Tudi to je šport P. K. Subban zaroka

Sobota, 24. 8. 2019, 7.38

4 leta, 8 mesecev

Tudi to je šport

Lindsey Vonn bo drugič skočila v zakonski jarem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,53

2

Lindsey Vonn, P. K. Subban | Lindsey Vonn in P. K. Subban sta zaročena. | Foto Getty Images

Lindsey Vonn in P. K. Subban sta zaročena.

Foto: Getty Images

Zdaj že nekdanja ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn in hokejist P. K. Subban sta po dobrem letu zveze zaročena. Novico sta zaljubljenca potrdila na družbenih omrežjih.

"Končno je zastavil vprašanje in rekla sem da. Zdaj je oddan, dekleta, ne smete ga več klicati in mu pisati. Komaj čakam, da z njim preživim preostanek življenja," je med drugim v videosporočilu za javnost v družbi zaročenca P. K. Subbana sporočila Lindsey Vonn. Kanadski hokejist je Vonnovo zaprosil v njunem skupnem domovanju v Los Angelesu.

Par se je spoznal leta 2017, a je bila takrat Vonnova v zvezi s trenerjem v ligi NFL Kenanom Smithom, po njunem razhodu pa je med 34-letno ameriško zvezdnico in 30-letnim hokejistom preskočila iskrica. Kot sta zaročenca povedala za Vogue, s poroko ne bosta hitela, saj ju čaka selitev v New Jersey, kjer bo Subban nadaljeval kariero. "Trenutno imava res veliko dela, čaka naju selitev. Želim si uživati v tem trenutku in zaroki. Datum poroke je odvisen tudi od razporeda tekem v ligi NHL, saj je pred P. K.-jem pomembna sezona, zato mu res ne želim povzročiti dodatnega stresa," je povedala Američanka.

Drugi zakon za Vonnovo

Par s poroko ne bo hitel. | Foto: Getty Images Par s poroko ne bo hitel. Foto: Getty Images Za najuspešnejšo alpsko smučarko vseh časov bo to drugi zakon. Med letoma 2007 in 2012 je bila poročena s smučarskim kolegom Thomasom Vonnom. Po ločitvi od Vonna, po kateri je obdržala njegov priimek, je bila med letoma 2013 in 2015 v zvezi z zvezdnikom golfa Tigerjem Woodsom, nato pa je bila v zvezi z že omenjenim Smithom.

Vonnova je sicer najuspešnejša alpska smučarka v zgodovini z osvojenimi 16 malimi kristalnimi in štirimi velikimi kristalnimi globusi. Kot prva Američanka je osvojila olimpijsko zlato v smuku, osemkrat je bila v tej disciplini tudi svetovna prvakinja. V svetovnem pokalu je zbrala kar 82 zmag, sezono pa je po seriji nesrečnih poškodb sklenila letos. 30-letni Subban je bil na draftu lige NHL izbran leta 2007. Dve leti kasneje je bil izbran v najboljšo ekipo lige. V sezoni 2016/17 je Kanadčan Nashvillu pomagal k uvrstitvi v finale lige NHL, kjer pa so bili boljši hokejisti Pittsburgha. Trikratni hokejist tekme All Star je v prejšnji sezoni na 63 tekmah dosegel devet golov, v novi sezoni pa bo igral kot član New Jersey Devils.

Preberite še:

Sportal Šport jim je dal mnogo več kot le uspehe
P. K. Subban
Sportal Lindsey Vonn navdušena nad zamenjavo v ligi NHL

Več iz rubrike Tudi to je šport:

Scottie Pippen, Larsa Pippen
Sportal Za reprezentanco nima energije, za nekdanjo Pippenovo ženo pač #video
Ronda Rousey
Sportal Grozljiva poškodba Ronde Rousey pri snemanju serije #foto
Ne spreglejte