Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 1. 2014,
18.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Johnny Depp Amber Heard igralec poroka

Sobota, 18. 1. 2014, 18.41

8 let

Johnny Depp zaročen z nekdanjo lezbijko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Če se bo Hollywoodski lomilec src Johnny Depp dejansko poročil, še ne vemo, a ženski spol po vsem svetu je nedvomno ljubosumen na Amber Heard, ki je postala Deppova zaročenka.

Čeprav se je igralka Amber Heard trudila, da bi v centru Los Angelesa zakrila svojo levo roko, so paparaci vseeno ujeli tisto, kar so čakali: zaročni prstan na roki igralke, zvezdnice filma Mačeta ubija, je sijal in potrdil namigovanja, da je njen partner, večni pirat Johnny Depp, ki je še lani prisegal na to, da se ne bo več vezal, pokleknil in jo zaprosil za roko.

Čeprav se predstavniki igralcev, 50-letnega Johnny Deppa in 27-letne fatalne Amber, še niso odzvali na pisanja medijev o zaroki, pa so novinarji spletnih strani čez lužo že izvohali, da je parček zaročen. Prva namigovanja o vezi med Deppom in Heardovo so se pojavila že pred časom, ko sta se zvezdnika pojavila skupaj na eni od prireditev, vezo pa sta potrdila s skupnim prihodom na rdečo preprogo na prireditev v Los Angelesu, tako Amber kot Johnny pa sta bila med podeljevalci nagrad Zlati globus. Za Johnnya Depp bi bila to že druga poroka, saj je bil med letoma 1983 in 1985 poročen z vizažistko Lori Anne Allison, leta 2012 pa se je po štirinajstih letih razšel s pevko Vanesso Paradis, kar je na trenutke ekscentričnega igralca zelo prizadelo.

Še bolj zanimiv pa je življenjepis Amber Heard, ki je dolgo časa v hollywoodskih krogih veljala za istospolno usmerjeno, pet let je celo živela skupaj s fotografinjo Tasyo van Ree in po končani vezi prijateljevala s še kar nekaj ženskami. "Prav čudno je, da ljudi zanima s kom spim in katerega spola je ta oseba," je v enem od intervjujev povedala Amber Heard lani septembra.

Ne spreglejte