SiolNET. Trendi Svet znanih
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Iskreni Jernej Gašperin: Enkrat sem ukradel čevlje #video

0,11

termometer

Priljubljeni igralec Jernej Gašperin nam je v Trendičveku izdal svoj skriti talent, povedal, o čem največkrat sanja in katere neumnosti ne bo nikoli pozabil, priznal je, kaj je nekoč ukradel, in razkril, zakaj je toliko ljubezni med stanovskimi kolegi.

Jernej Gašperin | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Poznamo ga kot obraz številnih nadaljevank in serij, zadnje čase pa je zelo aktiven tudi na odrskih deskah Mestnega gledališča ljubljanskega. In čeprav Jernej Gašperin pogosto vstopa v like negativnega značaja, je sam vse prej kot to. Rojeni Jeseničan je že več kot desetletje član MGL, kjer trenutno nastopa tudi v predstavi Junakinje. Čeprav je v predstavi edini moški, pravi, da mu je to v veliko čast in izziv hkrati ter da je zelo ponosen na vse svoje igralske kolegice in njihove zahtevne vloge. Pomembno mu je, da se v svojem poklicu lahko izraža in v njem uživa, četudi je delo igralca marsikdaj izredno zahtevno.

Jernej Gašperin | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Jernej je že vrsto let srečen ob svoji partnerici, prav tako igralki Nataši Barbari Gračner, s katero sta našla srečo, čeprav je med njima 22 let razlike. Potem ko sta v predstavi Gola odigrala ljubezenski par, so iskrice med njima preskočile tudi v zasebnem življenju in danes veljata za enega bolj simpatičnih in trdnih parov pri nas.

Jernej Gašperin | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Smo pa igralca, preden se začnejo tudi gledališke počitnice, gostili v Trendičveku, kjer je med drugim povedal, kateri je njegov skriti talent, o čem največkrat sanja in katere neumnosti ne bo nikoli pozabil, priznal je, kaj je nekoč ukradel, in razkril, zakaj je toliko ljubezni med stanovskimi kolegi.

 

Gregor Ceglaj Trendi Gregor Čeglaj končno razkril, kaj počne v ZDA in ali je res zaljubljen! #video Marjanca Polutnik Trendi Ne boste verjeli, kam se bo preselila Marjanca Polutnik! #video Tanja Ribič Trendi Tanja Ribič: Nikoli ne bi zamenjala svojega življenja z življenjem svetovnih zvezdnikov, ki sem jih spoznala #video Anže Škrube Planet TV Anže Škrube razkril: Chris Brown je eden najbolj talentiranih ljudi, kar sem jih spoznal #video Ula Furlan Trendi Ula Furlan o zaljubljenosti: Prstana še ni #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin