Je za Janov otožen pogled kriva skrivnostna ženska?

Pevec Jan Plestenjak je oboževalcem predstavil skrivnostne ljubezenske verze nastajajoče pesmi, ob njih pa objavil avtorportret.
Je za Janov otožen pogled kriva skrivnostna ženska?
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • WhatsApp
  • Messenger
  • Messenger

Gorenjski glasbenik Jan Plestenjak, ki zadnja leta živi na Primorskem, je pred časom napovedal odmor od glasbenih odrov. Kot kaže, pa mu ustvarjalna žilica ne da miru in že ustvarja nove pesmi.

Nekaj verzov nastajajoče romantične skladbe je delil tudi z oboževalci na Facebooku. Kot da besedilo samo po sebi ne bi bilo dovolj zgovorno, je zraven delil tudi črno-belo fotografijo, svoj portret.

Na njej še posebej izstopajo Janove oči, ki so očarale že marsikatero lepotico. Pevec, ki bo konec marca dopolnil 42 let, v delčku besedila med drugim zapiše, da je izgorel od dolgih let, ko je nasedal praznim besedam žensk. A besedilo se nato obrne v bolj pozitivno smer. Morda bo tako naslednji Janov selfie bolj nasmejan.

verjetno slep sem ko te gledam/izgorel od dolgih let/nasedal praznim sem besedam/in ženskam hladnim kakor led/jaz čutim da si druge vrste/ker taka si kot čista vest/spolzela boš skoz moje prste/če zdaj ne stisnem jih v pest ...

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno