Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 5. 2018,
17.00

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,41

2

Natisni članek

April Love Geary Robin Thicke porod postava

Sreda, 16. 5. 2018, 17.00

5 let, 11 mesecev

Je šla novopečena mamica s to fotografijo predaleč?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,41

2

Očitno je med zvezdnicami, ki rodijo, že kar nekakšen trend kmalu po porodu svetu kazati svojo spet vitko postavo. Nobena izjema ni dekle priljubljenega pevca Robina Thicka, manekenka April Love Geary, ki je tokrat sledilce na družbenih omrežjih presenetila s skoraj povsem golo fotografijo. In med njimi sprožila razkol.

 

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on
 

23-letna manekenka je na sebi obdržala le tangice bež barve in nič drugega. Oprsje si je prekrila z rokami, se usedla na mizo pred ogledalom in posnela selfi. Ob fotografijo, ki jo je delila na svojem profilu na Instagramu, je provokativno zapisala: "Lahko me kličeš mami."

Khloe Kardashian
Trendi Le mesec dni po porodu že gara za vitko postavo

A z objavo je April med svojimi sledilci povzročila pravi razkol. Nekateri so navdušeno hvalili njeno vitko postavo in to, da je tako hitro po porodu spet v stari formi – hčerkico Mio je namreč rodila pred tremi meseci. Mnogi so pohvalili tudi to, da je ponosna na svoje telo in da svoje čare brez sramu deli s svetom.

Trendi Zakaj je Kate takoj po porodu na nogah in na poti domov? #video

A spet drugi so zvezdnico kritizirali, češ da so takšne objave neokusne, sploh zdaj, ko je mama. "Čas je, da odrasteš. Sama imam dve hčerki in niti v sanjah ne bi pozirala tako in se razkazovala na Instagramu," ji je očitala ena od sledilk. Druga je zapisala: "Fotografije s svojo dojenčico, ki jih objavljaš, so boljše. Prosim, ne objavljaj več takšnih fotografij."

Za vitko postavo pa se močno trudijo tudi v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, ki ga lahko od torka do petka ob 21. uri spremljate na Planet TV.

Nocojšnja epizoda znova prinaša veliko presenečenje. Ekipi bosta namreč razpadli, tekmovalci pa se bodo morali začeti boriti vsak zase. Na vrsti bo nova skušnjava, kjer bomo med drugim videli, koliko znanja so si do zdaj pridobili tekmovalci.

Kdo bo zmagovalec dneva in zakaj bo zaskrbljena Marta, preverite že v nocojšnji oddaji The Biggest Loser Slovenija ob 21. uri na Planet TV!
Ne spreglejte