Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 5. 2018,
8.52

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,11

Natisni članek

postava trening vadba Khloe Kardashian

Petek, 11. 5. 2018, 8.52

5 let, 11 mesecev

Le mesec dni po porodu že gara za vitko postavo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,11
Khloe Kardashian | Foto Instagram

Foto: Instagram

Komaj mesec dni po rojstvu hčerke True se je resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian odločila, da se vrne v telovadnico. V zadnjih letih pred nosečnostjo ji je namreč uspelo izgubiti kar 16 kilogramov in zdaj si želi spet tisto vitko postavo.

33-letna zvezdnica je v posnetku, ki ga je na Snapchatu delila z oboževalci, pojasnila, kako je bil videti prvi trening po res dolgem času: "Občutek, ko se spet dobro prepotiš, je dober. In ko delaš nekaj koristnega tako za svoje telo kot duha, čeprav se je težko spet spraviti v ta duh treniranja."

Pojasnila je še, da se je vadbe lotila, potem ko ji je zdravnik rekel, da si je njeno telo opomoglo od poroda, in ji dal zeleno luč za treniranje. A Khloe priznava, da čeprav je v mislih željna spet nekaj delati zase, njeno telo še ni povsem tam. "Na prvem treningu po porodu se mi je zdelo, da moje telo ne dela čisto tako, kot mu veli glava, tako da sem se kar malo borila sama s seboj. Ampak to je bil šele prvi trening in verjetno je za prvi dan čisto v redu tako."

Zvezdnica si želi čim prej spet takšne postave, kot jo je imela pred nosečnostjo. | Foto: Getty Images Zvezdnica si želi čim prej spet takšne postave, kot jo je imela pred nosečnostjo. Foto: Getty Images Tudi usklajevanje materinstva in treningov je težje, kot se ji je zdelo na prvi pogled. "Težko je najti pravo motivacijo, poleg tega malo težko najdem tudi pravi čas za vadbo, in sicer zaradi neustaljenega urnika hranjenja. Niti dva dneva namreč nista enaka. True je čudovita, a še vedno ne morem točno predvideti, kdaj bo po hranjenju lepo spala dve uri, kdaj pa bo že veliko prej hotela jesti," je še razkrila novopečena mamica.

Z odvečnimi kilogrami in treningi pa se vsakodnevno spopadajo tudi tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija, ki ga lahko od torka do petka ob 21. uri spremljate na Planet TV.

Današnja epizoda bo še posebej zanimiva, saj bo tekmovalce odprtih ust pustilo nepričakovano presenečenje oziroma velik preobrat, ki mu do zdaj še nismo bili priča. Kaj se bo zgodilo, preverite že nocoj ob 21. uri na Planet TV!
Ne spreglejte