SiolNET. Trendi Svet znanih
8,92

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralec iz Komisarja Rexa ima dve partnerici, živijo vsi skupaj

8,92

termometer

Gedeon Burkhard | Gedeon Burkhard s partnericama Sascho (levo) in Ann-Britt (desno) | Foto: Guliverimage
Gedeon Burkhard s partnericama Sascho (levo) in Ann-Britt (desno) Foto: Guliverimage

Znani nemški igralec je odkrito spregovoril o svojem zasebnem življenju, ki je za mnoge precej nekonvencionalno, saj je v zvezi z dvema ženskama.

Nemški igralec Gedeon Burkhard je dobro poznan tudi slovenskemu občinstvu, kar šest let je imel glavno vlogo v priljubljeni seriji Komisar Rex, dve sezoni je igral v najuspešnejši nemški akcijski seriji Alarm za Kobro 11, gledali pa smo ga tudi v Tarantinovem filmu Neslavne barabe.

Burkhard leta 1995 v seriji Komisar Rex | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Burkhard leta 1995 v seriji Komisar Rex Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Zdaj pa je 53-letni Burkhard za nemški tabloid Bunte spregovoril o svojem zasebnem življenju in razkril, da je v resnem razmerju z dvema ženskama hkrati in skupaj z njima živi srečno življenje v troje.

"Nisem nek frajer z dvema ženama, ampak gre za resno razmerje v troje. Ni le spolno, ampak smo povezani v vseh pogledih," je Burkhard dejal o zvezi z Ann-Britt Dittmar in Sascho Veduta, s katerima skupaj živi v Berlinu.

Gedeon Burkhard | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Še več, k njim se je pred kratkim priselila tudi njegova mama. "Moja mama v preteklosti ni bila ravno navdušena nad mojimi dekleti, nad njima pa je navdušena," je povedal o odnosu svoje matere do njenih dveh snah.

Burkhard je sicer po materini strani pravnuk Alexandra Moissija, igralca albanskih korenin, rojenega v Trstu, ki ga v Albaniji slavijo kot enega svojih najpomembnejših gledaliških igralcev.

Oglejte si še:

Družina Janković Trendi Mlajši Jankovićev sin v zvezi z nekdanjo zaročenko starejšega brata Saša Lendero Trendi Konec ljubezni: oglasil se je tudi Miha Hercog #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin