Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 1. 2023,
16.24

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

26

Natisni članek

Slovenija pevka razhod otrok poroka zveza Saša Lendero

Petek, 13. 1. 2023, 16.24

1 leto, 3 mesece

Konec ljubezni: oglasil se je tudi Miha Hercog #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

26

Po več kot 20 letih sta se razšla Saša Lendero in Miha Hercog, je Lenderova objavila na družbenem omrežju Facebook. Po njeni včerajšnji objavi se je zdaj oglasil tudi Miha Hercog. 

Novico je včeraj z oboževalci najprej delila Saša Lendero, zdaj pa se je oglasil še Miha Hercog. "Življenje prinaša veliko izzivov, včasih morda več, kot smo jih sposobni premagati. Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov, pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih. Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo. Nikoli nisem razumel stiha: "Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni." Mogoče ga zdaj malo bolj razumem. Ne vem, ampak izbral sem."

Lendero: Ostajam – svoja in vaša levinja, ki ne gre na kolena 

Lendero je novico na družbenem omrežju Facebook sporočila včeraj. Zapisala je takole: "Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem. Težko mi je! Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati! Z vami sem v preteklih letih delila marsikaj – radostne in grenke trenutke svojega življenja, a nikoli si nisem mislila, da bom kadarkoli morala deliti to, kar moram danes," je pevka začela svoj zapis. 

"Dolgo nisem spregovorila. Potrebovala sem čas, da sem stvari sprejela, ter čas za svojo in Arijino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze. Pa vendar pride trenutek, ko se je treba soočiti s tem, s čimer te preseneti življenje. In kaj prinaša naprej? Ne vem ... Vem pa, da se bom pogumno in z dvignjeno glavo spopadla z vsem, kar prihaja, saj sem in ostajam − svoja in vaša levinja, ki ne gre na kolena!"

Z Mihom, s katerim imata hčer Ario, ostajata ustvarjalni glasbeni tandem doma in v tujini, sta sporočila in obenem dodala, da ne dajeta nobenih izjav, saj gre za zasebne zadeve. 

lendero | Foto: Facebook Foto: Facebook

 

Ne spreglejte