Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 7. 2012,
12.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Demi Moore prepoved približevanja

Sreda, 18. 7. 2012, 12.49

8 let

Hčerke Demi Moore materi grozijo s prepovedjo približevanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tallulah, Rumer in Scout, hčerke Demi Moore in Brucea Willisa, želijo, da jih njihova mati pusti pri miru. Če bo treba, so pripravljene zaprositi tudi za prepoved približevanja.

Odnos med materjo in hčerkami je lahko zapleten, kar je na lastni koži izkusila tudi 49-letna igralka Demi Moore, ki je zaradi ločitve od veliko mlajšega Ashtona Kutcherja preživela pravi pekel. Ni pa razmišljala o tem, da bi lahko zaradi propadlega zakona izgubila tudi naklonjenost svojih treh hčera, Tallulah, Rumer in Scout, ki jih sicer ima z Bruceom Willisom.

Demi jih neprestano kliče, one se raje pogovarjajo z Ashtonom

Tallulah, Rumer in Scout so se naveličale ukvarjati s težavami svoje matere, zato so prekinile stike z njo, česar pa Demi ne more razumeti, predvsem zaradi tega, ker vsa tri dekleta še vedno ohranjajo stike z Ashtonom Kutcherjem. "Vsa tri dekleta so ostala v prijateljskih odnosih z Ashtonom, kar je Demi močno razjezilo. Ko je ugotovila, da jo Ashton vara, ga je zapustila, ker je hčerkam želela pokazati, da to, kar je storil, ni prav. Ko so se dekleta odločila, da bodo v stiku z Ashtonom, jo je močno prizadelo," je povedal neimenovan vir za RadarOnline.

Ashton je kljub ločitvi od Demi Moore ostal v stikih z dekleti, saj je hodil na njihove koncerte in jih podpiral, ko je imela Demi težave z odvisnostjo. "Demi ne more razumeti, kako so lahko z njim ostala v stikih, ko jo je tako ponižal. Prosila jih je celo, naj prenehajo govoriti z njim, ampak so to zavrnile," je še povedal vir blizu igralkini družini.

Bodo res zaprosile za prepoved približevanja?

Ker Demi dekleta neprestano nadleguje s telefonskimi klici, celo razmišljajo, da bi zaprosila za prepoved približevanja. Tallulah, Rumer in Scout se zavedajo, da gre za pretiran ukrep, vendar so ga pripravljene uporabiti samo zato, da bi imele mir pred svojo materjo.

Ne spreglejte