Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
14. 2. 2017,
17.48

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Halle Berry ločitev Olivier Martinez krivda

Torek, 14. 2. 2017, 17.48

6 let, 7 mesecev

Halle Berry se je čutila krivo

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
halle berry | Foto Reuters

Foto: Reuters

Igralka Halle Berry se ne boji priznati bolečine in strahu, ki ju je dala skozi v svojem zasebnem življenju. Zdaj je spregovorila o treh propadlih zakonih.

"Naučila sem se spopadati s tremi propadlimi zakoni, kar ni bilo lahko, še posebej ker so bili vpleteni otroci," je 50-letna oskarjevka povedala množici na neki prireditvi v Los Angelesu, kjer je bila glavna govornica. "Kot ženske se v zakon podamo misleč, da bo trajal večno in da je to naš princ na belem konju. To so me kot otroka naučile pravljice in danes sem proti pravljicam," je dodala po poročanju Entertainment Tonight.

"Ko zakon razpade, se to zdi velik neuspeh in veliko razočaranje," je dejala Halle, ki je bila poročena in ločena trikrat. Med letoma 1993 in 1997 je bila poročena z igralcem bejzbola Davidom Justiceom, med letoma 2001 in 2005 z glasbenikom Ericom Benetom ter tretjič med letoma 2013 in 2016 s francoskim stanovskim kolegom Olivierjem Martinezom, s katerim ima sina Macea. Med letoma 2005 in 2010 je bila še v razmerju s kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem, ki je oče njene prvorojenke Nahle.

Z zadnjim nekdanjim možem ostajata v dobrih odnosih tudi zaradi sina. | Foto: Reuters Z zadnjim nekdanjim možem ostajata v dobrih odnosih tudi zaradi sina. Foto: Reuters

"Pogosto sem se počutila krivo in odgovorno. Prestala sem veliko bolečine in strahu," je priznala, hkrati pa dodala, da se je iz vsakega propadlega razmerja nekaj naučila. "V vsaki izmed teh situacij, ne glede na to, kako hudo – in včasih neprijetno – je bilo, sem se naučila veliko o sebi. Vsa razmerja so bila pomembna zame. Vsi se moramo naučiti določenih lekcij in zaradi teh razmerij sem danes tukaj, kjer sem. Za to sem hvaležna. A je bilo težko," je priznala ter dodala, da je poleg tega iz razmerij dobila dva otroka. "Zdaj je moja najpomembnejša naloga, da sem mama. Vem, da je zdaj vse, kar naredim, kar rečem, kar jima ponudim, zelo pomembno," je opisala svojo nalogo kot mama.

Ne spreglejte