SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Foto: Slavne zaradi videza ali talenta?

2

termometer

Ni jih malo, nihče ne trdi, da nimajo talenta, a njihova slava je nedvomno pogojena z njihovim seksapilom in lepoto in vemo, da se tega dobro zavedajo. Pa so res samo lepe, talentirane pa ne?

Izbrali smo lepotice med igralkami, ki so, no, vsaj nekatere, znane bolj zaradi svoje lepote, manj pa zaradi svojega talenta. Vse so lepotice, nihče ne more očitati ničesar njihovi postavi, videzu in spolni privlačnosti, marsikdo pa se je že spotaknil ob njihovo igro, talent in resnost njihovih vlog.

Pomislimo na Jessico Biel in Jessico Alba. Ali kakšen njun film resnično izstopa? V kateri od vlog nista bili seksi in zapeljivi ali celo pomanjkljivo oblečeni? Bielova je imela obetavno kariero z vlogo v nadaljevanki Sedma nebesa, a se je leta 2000 (skoraj) slekla za eno od revij in njenega sodelovanja v seriji je bilo konec. Mislila je, da bo dobila več resnih vlog, a prišlo je le kup pohval na račun tega, kako zelo seksi je.

Ob naštetih lepoticah smo v fotogaleriji zapisali pluse in minuse, vloge v filmih, po katerih bi lahko trdili, da so nadarjene, in tiste, ki to trditev izpodbijajo. No, pri nekaterih plusov ni. Ne verjamete? Poglejte!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin