Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
22. 12. 2018,
17.40

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,11

1

Natisni članek

težave odvisnost mamila Demi Lovato

Sobota, 22. 12. 2018, 17.40

5 let, 4 mesece

Demi Lovato: Zdaj sem čista. Srečna sem, da sem sploh še živa.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,11

1

Demi Lovato | Demi Lovato je na Twitterju poudarila, da je trenutno čista in da je srečna, da je sploh še živa. | Foto Reuters

Demi Lovato je na Twitterju poudarila, da je trenutno čista in da je srečna, da je sploh še živa.

Foto: Reuters

Ameriška pop zvezdnica Demi Lovato, ki so ji zdravniki po prevelikem odmerku mamil letos poleti komaj uspeli rešiti življenje, je svojim oboževalcem na družbenem omrežju Twitter sporočila, da je trenutno čista. Kot je dejala, je srečna, da konec julija ni izgubila življenja, hkrati pa je poudarila, da trenutno še ne more govori o tem, kaj je pretrpela.

Pop pevka Demi Lovato, ki se je po predoziranju z mamili popolnoma umaknila iz javnosti in se posvetila zdravljenju odvisnosti od mamil in alkohola, je v petek v seriji objav na Twitterju sporočila, da je "čista in srečna, da je sploh še živa".

Demi Lovato
Trendi Demi Lovato končno spregovorila po predoziranju

"Če čutim potrebo, da mora svet nekaj vedeti o meni, potem bom to sporočila sama"

Svojim oboževalcem je po poročanju BBC ob tem sporočila, naj ne verjamejo vsemu, kar so o njej v zadnjem obdobju zapisali novinarji. "Če čutim potrebo, da mora svet nekaj vedeti o meni, potem bom to svetu sporočila sama," je poudarila pevka.

"Vsak vir informacij, ki je pripravljen govoriti ter različnim blogom in tabloidom prodajati zgodbe o mojem življenju, v resnici sploh ni del mojega življenja," je poudarila v eni od objav na prej omenjenem družbenem omrežju.

Demi Lovato se je po predoziranju umaknila iz javnosti in se posvetila zdravljenju odvisnosti od mamil in alkohola. | Foto: Getty Images Demi Lovato se je po predoziranju umaknila iz javnosti in se posvetila zdravljenju odvisnosti od mamil in alkohola. Foto: Getty Images

Lovatova je med drugim poudarila, da za zdaj še ne more javno govoriti o tem, kaj je pretrpela v zadnjih mesecih. "Nekega dne bom svetu povedala, kaj natančno se je zgodilo, zakaj se je to zgodilo in kakšno je moje življenje danes. Vendar pa do takrat ljudi prosim, naj se nehajo vtikati v moje življenje," je poudarila glasbenica in dodala, da trenutno potrebuje več "časa in prostora".

Demi Lovato
Trendi Demi Lovato po predoziranju ponovno na odvajanje od drog in alkohola

Lovatova se z odvisnostjo bojuje že od najstniških let

Demi Lovato je zaslovela kot otroška igralka v televizijski nanizanki Barney and Friends, svetovno slavo pa ji je prinesel nastop v filmu Camp Rock. Kmalu potem je začela uspešno pevsko kariero. Doslej je izdala šest studijskih albumov, skupaj z britansko zasedbo Clean Bandit je tudi solastnica hita Solo, ki velja za eno od največjih glasbenih uspešnic letošnjega leta.

Pevka je v preteklosti odkrito govorila o svojih težavah z duševnim zdravjem in problemih z odvisnostjo od drog, ki jo sicer spremljajo vso njeno kariero. V lani izdanem dokumentarnem filmu je med drugim razkrila, da se z zasvojenostjo od mamil bojuje že od svojih najstniških let.

 

Ne spreglejte