Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
27. 7. 2018,
12.32

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,37

2

Natisni članek

droge rehabilitacija predoziranje Demi Lovato

Petek, 27. 7. 2018, 12.32

5 let, 8 mesecev

Demi Lovato po predoziranju ponovno na odvajanje od drog in alkohola

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,37

2

Demi Lovato | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Potem ko je ameriška zvezdnica Demi Lovato zaradi predoziranja z drogami pristala v bolnišnici, naj bi se po končani zdravstveni oskrbi takoj odpravila na rehabilitacijo.

"Spodletelo ji je in več kot očitno tega ne zmore več sama. To je velik klic na pomoč," je za ameriško spletno stran E! News povedal neimenovani vir blizu pevke, ki je še razkril, da predoziranje pravzaprav ni bilo presenečenje, saj se je zadnje tedne nenadzorovano zabavala in ignorirala prošnje prijateljev, naj se ustavi.

Demi Lovato so v torek našli nezavestno na njenem domu v Los Angelesu in jo odpeljali v bolnišnico. Naslednji dan so njeni tiskovni predstavniki sporočili, da je njeno stanje stabilno in da je obkrožena z družino.

Ameriški mediji poročajo, da naj bi tiste prave prijatelje odrinila stran in se zadnje čase družila z ljudmi, ki so daleč od tega. Medtem se je uživanje drog in alkohola povečalo. "Tiste, ki so bili z Demi v noči, ko se je to zgodilo, in zase pravijo, da so njeni prijatelji, je lahko sram!" je ob tem povedal njen prijatelj Mike Manning.

Demi Lovato | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

"Demi noče umreti"

Prav ti "prijatelji" naj bi bili tudi tisti, ki so jo zadnje tedne zalagali z drogami, s kakšnimi, pa ni znano. Ameriški mediji sicer poročajo, da naj bi medicinska sestra v bolnišnici, kjer se Demi zdravi, povedala policiji, da naj bi zvezdnica zadnje dni pred predoziranjem jemala metamfetamine.

Vir E! Newsa je ob tem povedal, da Demi noče umreti in da je zelo hvaležna, da je živa. "Ko bo zapustila bolnišnico, bo šla naravnost na rehabilitacijo. Njena družina ji stoji ob strani in deležna je pomoči, ki jo potrebuje."

Demi Lovato | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Na rehabilitacijo že drugič

Če se bo Demi res odpravila na rehabilitacijo, bo to že drugič. Prvič je šla na odvajanje leta 2010, ko je bila odvisna od alkohola, kokaina in oksikontina. Že pred tokratnim predoziranjem je priznala, da se je predozirala že več kot enkrat, tudi v času, ko je javno govorila, da je trezna.

A alkohol in droge niso edine, ki 25-letni zvezdnici povzročajo velike težave. Nikoli ni skrivala, da je imela motnje prehranjevanja in velike težave s samopodobo, s čimer se bori že skoraj vse življenje. O svojih težavah je zadnja leta odkrito govorila in iskrena je bila tudi pred dobrim mesecem, ko je izdala pesem Sober (Trezna, op. p.), v kateri je razkrila, da se je spet vrnila k omami.

Demi Lovato
Trendi Demi Lovato je iskreno spregovorila o uživanju mamil
Ne spreglejte