Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 10. 2017,
16.23

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

Demi Lovato droge dokumentarec

Torek, 24. 10. 2017, 16.23

6 let, 6 mesecev

Demi Lovato je iskreno spregovorila o uživanju mamil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
Demi Lovato | Foto Reuters

Foto: Reuters

Pred nekaj dnevi je na Youtubu izšel dokumentarni film priljubljene ameriške pevke Demi Lovato. V njem se 25-letnica iskreno izpoveduje o uživanju mamil, prehranskih motnjah, depresiji in bipolarni motnji.

Demi Lovato je zaslovela kot otroška zvezda, danes pa je znana pevka, igralka, poslovna ženska, oblikovalka športnih oblačil. Veliko žensk ji zavida njeno čudovito postavo. Demi je že večkrat spregovorila o svoji zasvojenosti z alkoholom, v dokumentarnem filmu pa smo lahko priče iskreni izpovedi o uživanju mamil, prehranskih motnjah in resnih psihičnih težavah.

Pod vplivom mamil tudi med javnim nastopanjem

Mamila je začela uživati pri 17 letih, ko je delala na Disney Channelu. Pri 18 letih je bila diagnosticirana z bipolarno motnjo. V tem času je mamila in alkohol uživala skoraj vsak dan. Čeprav je bila leta 2010 na odvajanju, je v filmu priznala, da je bila pod vplivom kokaina, medtem ko je v javnosti promovirala svoje novo, 'čisto življenje'.

Pevkin menedžer Phil McIntyre je povedal, da se je trudil, da bi se Demi rešila težav. Opozoril jo je, da jo bo celotna ekipa zapustila, če ne bo sprejela pomoči in se udeležila programov za odvisnike. Demi pa je povedala tudi to, da jo je pri bitki z odvisnostjo še dodatno spodbudilo dejstvo, da so ji starši prepovedali videti mlajšo sestro, če je bila pod vplivom opojnih substanc. Danes lahko pevka ponosno pove, da je že pet let trezna in ne uživa mamil.

Vsebina dokumentarca je presenetila veliko pevkinih oboževalcev, ki so na Twitterju izrazili začudenje nad tem, da je bila Demi kdaj zasvojena. Večina pa se ji je zahvalila za pogum in iskrenost, ki ju je pokazala.

"Nisem vedela, da je Demi Lovato uživala kokain od 17. leta."

"Pravkar sem pogledal dokumentarec Demi Lovato. Zdaj, ko poznam njene težave in vem, kako jih je rešila, se mi zdi prava borka! Tako je pogumna, resnična in iskrena! Hvala, da nas navdihuješ s svojim talentom in zgodbo. Sem ponosen lovatic (ime za oboževalce Demi Lovato, op. a.) in vedno bom!"

"Surov in resničen in mogočen. Tri besede, ki bi jih uporabila, da opišem nov dokumentarec Demi Lovato."

"Pravkar sem gledala nov dokumentarec Demi Lovato in naj samo povem, da še nisem videla zvezdnika, ki bi bil tako resničen in iskren ... Neverjetna je."

Ne spreglejte