Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
6. 8. 2018,
8.58

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

1

Natisni članek

droge zdravljenje predoziranje Demi Lovato

Ponedeljek, 6. 8. 2018, 8.58

5 let, 8 mesecev

Demi Lovato končno spregovorila po predoziranju

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

1

Demi Lovato | Če je ne bi našli pravočasno, bi Demi konec julija lahko umrla. | Foto Getty Images

Če je ne bi našli pravočasno, bi Demi konec julija lahko umrla.

Foto: Getty Images

Ameriška zvezdnica je po dobrem tednu po predoziranju oboževalcem končno namenila zapis, v katerem je spregovorila o svoji odvisnosti od drog.

Demi Lovato se je konec julija predozirala z drogami, a se je k sreči končalo dobro. Zvezdnico so našli pravočasno in jo odpeljali v bolnišnico, kjer se še vedno zdravi.

Ameriški mediji poročajo, da se bo po tem takoj odpravila na zdravljenje, zdaj pa se je končno oglasila še pevka sama. Zahvalila se je svojim oboževalcem za podporo in iskreno spregovorila o drogah:

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

"Vedno sem odkrito govorila o svoji poti z odvisnostjo. Naučila sem se, da ta bolezen s časom ne izgine ali zbledi, temveč je nekaj, kar bom še morala premagati," je zapisala na svojem Instagram profilu.

Ob tem je izrazila še hvaležnost oboževalcem, družini in svoji ekipi, pa tudi zdravstvenemu osebju bolnišnice, ki trenutno skrbi zanjo. "Brez njih vam ne bi pisala tega pisma."

Na koncu je še dodala, da zdaj potrebuje čas, da se pozdravi in osredotoči na streznitev. "Ljubezni, ki ste mi jo pokazali, ne bom nikoli pozabila in se že veselim dneva, ko bom lahko rekla, da sem premagala to. Še naprej se bom borila."

Demi bo morala zdaj na rehabilitaicijo, kar bo zanjo že drugič.  | Foto: Getty Images Demi bo morala zdaj na rehabilitaicijo, kar bo zanjo že drugič. Foto: Getty Images

Čaka jo že drugo zdravljenje

Zdaj jo čaka rehabilitaicija, kar bo zanjo že drugič. Prvič je šla na odvajanje leta 2010, ko je bila odvisna od alkohola, kokaina in oksikontina. Tudi pred tokratnim predoziranjem je priznala, da se je predozirala že več kot enkrat, tudi v času, ko je javno govorila, da je trezna.

O svojih težavah je zadnja leta odkrito govorila in iskrena je bila tudi pred dobrim mesecem, ko je izdala pesem Sober (Trezna, op. p.), v kateri je razkrila, da se je spet vrnila k omami.

Demi Lovato
Trendi Demi Lovato po predoziranju ponovno na odvajanje od drog in alkohola
Ne spreglejte