Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 8. 2021,
20.53

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

1

Natisni članek

otrok John Legend Chrissy Teigen

Ponedeljek, 23. 8. 2021, 20.53

2 leti, 7 mesecev

Chrissy Teigen razkrila: Sinove smrti še nisem čisto sprejela

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

1

Chrissy Teigen | Chrissy in John imata za sabo težko leto. | Foto Reuters

Chrissy in John imata za sabo težko leto.

Foto: Reuters

Ameriška zvezdnica je na Instagramu izlila čustva in sledilcem priznala, da še vedno ni povsem sprejela sinove smrti lani jeseni.

Chrissy Teigen
Trendi Manekenka Chrissy Teigen delila srce parajočo fotografijo

Chrissy Teigen nadaljuje proces žalovanja za mrtvorojenim sinom Jackom, ki sta ga z možem Johnom Legendom izgubila oktobra lani.

O težkem letu, ki je za njo, je spregovorila v zadnji objavi na Instagramu, ki jo je pospremila s fotografijo z Johnom v njuni priljubljeni newyorški restavraciji. "Samo spominjam se New Yorka in časov, ko so bile stvari preprostejše, razmišljam o stvareh, ki sem jih prestala ne samo v zadnjem letu, ampak v celem življenju," je zapisala in dodala, da je zadnje čase rahlo potrta.

Začelo se je, ko je morala napisati predgovor svoje tretje kuharske knjige in je hotela napisati: "Moj tretji otrok je tukaj!" Takrat je dojela, da njenega dejanskega tretjega otroka nikoli ne bo ob njej. Jack je bil namreč njen in Johnov tretji otrok, za hčerko Luno in sinom Milesom. 

"Potem pa sem spoznala, da sem se pisanja knjige lotila, da ne bi razmišljala o resničnem tretjem otroku. V resnici čutim, da Jacka sploh še nisem povsem predelala, in zdaj, ko v hiši nimam alkohola, s katerim bi omrtvičila bolečino, stvari samo čakajo, da jih sprejmem," je še zapisala in na koncu dodala, da je "življenje je*** zapleteno".

Zvezdnica je pred nekaj meseci razkrila, da se je povsem odpovedala alkoholu, ki ji je včasih pomagal prebroditi težke trenutke.

En mesec po izgubi napisala javni esej

Zakonca sta tretjega otroka izgubila po hudih zapletih v nosečnosti in po tem, ko je morala Chrissy zadnje tedne nosečnosti preživeti v bolnišnici, kjer je večino dni preležala in upala, da bo lahko varno donosila drugega sina. A zgodilo se je najhujše, njun tretji otrok je bil mrtvorojen.

En mesec po tragediji je manekenka in voditeljica v javnem eseju zapisala vse svoje občutke o izgubi otroka, v katerem je spregovorila tudi o tem, zakaj je na Instagramu delila srce parajoče fotografije iz porodnišnice.

Preberite več:

Chrissy Teigen
Trendi Chrissy Teigen en mesec po izgubi sina spregovorila o tej tragediji
Ne spreglejte