Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 12. 2021,
18.30

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,35

1

Natisni članek

Playboy Cardi B

Petek, 3. 12. 2021, 18.30

2 leti, 4 mesece

Cardi B postala kreativna direktorica Playboya

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,35

1

Cardi B | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Raperki Cardi B so se uresničile sanje. Postala je prva zvezdnica, ki bo prevzela vlogo kreativne direktorice najbolj znane moške revije. "Odkar pomnim, sem se počutila povezano s Playboyem," je navdušeno povedala.

Cardi B | Foto: Profimedia Foto: Profimedia Cardi B je veselo novico delila na Instagramu, kjer je objavila fotografijo v slogu kolaža, na kateri nosi veliko srebrno verižico s kultnim logotipom Playboyevega zajčka. "Predstavljam vam prvega zvezdniškega kreativnega direktorja pri legendarnem Playboyu! To sem jaz! Biti del Playboyeve družine so sanje, vem, da vam bo všeč, kar smo pripravili za vas," je povedala 29-letna pevka, ki kar ni mogla skriti navdušenja. "Takoooo se bomo zabavali!"

Cardi B bo prevzela umetniško vodenje blagovnih znamk modnih in seksualnih izdelkov ter pomagala pri digitalnem urejanju revije. Prav tako bo postala ustanovna članica Playboyeve platforme družbenih vsebin Centerfold. Ta bo ustvarjalcem ponujala neposredno interakcijo z oboževalci in naj bi luč sveta ugledala še ta mesec.

"Ustvarjalci si danes zaslužijo, da se svobodno izražajo. Zaslužijo si, da se počutijo varne v svoji ustvarjalnosti in spolnosti. In zaslužijo si, da so ustvarjalci svoje prihodnosti. In točno to lahko dosežejo s platformo Centerfold," je povedala raperka in povabila ustvarjalce, da se ji pridružijo.

"Cardi B je utelešenje Playboya!"

Navdušenje nad sodelovanjem je obojestransko. Nad svojo novo umetniško vodjo je navdušen tudi izvršni direktor Playboya. "Cardi B je ustvarjalni genij. V Playboy bo prinesla svoj izjemen talent in ustvarjalno vizijo. Je utelešenje blagovne znamke Playboy."

Pri Playboyu so sicer marca lani naznanili, da bo revija nehala izhajati v tiskani različici, pri čemer so navajali težave z ustvarjanjem vsebin in dobavno verigo, ki jih povzroča pandemija. A očitno se legendarna revija za moške še ni pripravljena umakniti s trgovinskih polic. Jim lahko Cardi B vrne ugled in prinese nove bralce?

Preberite še:

Cardi B
Trendi Kontroverzna raperka Cardi B je rodila drugega otroka
cardi b
Trendi Raperka triletni hčerki kupila torbico za 40 tisočakov
Cardi B, Offset
Trendi Raperka Cardi B gola naznanila, da je spet noseča
Cardi B in Kulture
Trendi Zvezdnica dveletni hčerki nakupila za več kot 20 tisočakov torbic in nakita
Ne spreglejte