Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
10. 11. 2016,
8.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,75

Natisni članek

koncert Zagreb Justin Bieber

Četrtek, 10. 11. 2016, 8.01

6 let, 7 mesecev

Bieber v Zagrebu obljubil, da se bo še vrnil #video

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,75

V Zagrebu je sinoči vladalo obsedeno stanje. V hrvaški prestolnici je v razprodani Areni nastopil Justin Bieber in v delirij spravil navdušene oboževalke, številne tudi iz Slovenije.

Večinoma mlade oboževalke so se pred Areno začele zbirati že več ur pred začetkom koncerta, oboževalci kanadske pevske senzacije pa so prišli tudi iz sosednjih držav, največ iz Slovenije. V okolici Arene je bil zaradi koncerta močno oviran promet, avtobusi so imeli zamude.

Na oder se je ob vreščanju oboževalk Justin spustil iz zraka v stekleni kletki in s pesmijo Mark My Words začel spektakel, med katerim je na dveh odrih pel in plesal skupaj z več kot 50 plesalci. Manjkali niso niti posebni vizualni učinki. Med pesmijo Let Me Love You je Justin potočil solzo.

Justin je v Zagrebu rezerviral sobe v treh različnih hotelih pod izmišljenimi imeni, da bi se izognil hordam oboževalk. V hrvaški prestolnici je ostal do danes zjutraj, saj ga naslednji koncert v sklopu turneje Purpose čaka v petek na Poljskem.

V Zagreb je pripotoval na dan koncerta okoli 17. ure. Na zagrebškem letališču je želel pristati na vojaškem delu, kjer sicer pristajajo vladna in predsedniška letala, a mu želje po poročanju hrvaških medijev niso uresničili.

Justin je edina svetovna zvezda, ki je Areno razprodala že štiri mesece pred koncertom. Njegova turneja, ki je šele na polovici, že podira rekorde. S turnejo, med katero bo imel po načrtih 135 koncertov v 105 mestih po svetu, naj bi zaslužil neverjetnih 150 milijonov evrov.

Navdušenja na koncertu niso pokazali le oboževalci pevca. "Hvala vsem za podporo in ljubezen, ki mi jo nocoj namenjate. Čutim, da je tukaj veliko ljubezni. Vesel sem, da sem tukaj," je več kot 18-tisočglavo občinstvo nagovoril 22-letnik in dodal: "Edinstveni ste. Nikoli vas ne bom pozabil. Ponovno bom prišel."

Klici oboževalcev so ga prepričali, da se je po zadnji pesmi vrnil na oder in zapel Sorry. Na koncu je od oboževalca sprejel hrvaško zastavo in se ogrnil z njo.

Ne spreglejte