Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 3. 2022,
22.24

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

Natisni članek

Ben Affleck Jennifer Lopez

Ponedeljek, 14. 3. 2022, 22.24

2 leti, 1 mesec

Ben Affleck po 20 letih ponovno v videospotu Jennifer Lopez

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je objavila nov videospot za pesem Marry me in v njem se po 20 letih ponovno pojavi njen stari novi fant Ben Affleck. 

20 let po tem, ko je debitiral v glasbenem videospotu Jennifer Lopez Jenny on the Block, se je Ben Affleck vrnil v novi skladbi svoje partnerice Marry me. Čeprav njegov nastop ni tako opazen kot v prvem videospotu, ga je mogoče videti v uokvirjeni fotografiji na vrhu klavirja, medtem ko Jennifer igra na klavir. Pozneje sledijo zgolj namigi, da je on tisti, ki stopi v sobo, ki stoji pri vratih in se ji pridruži kot bradati ljubimec v njeni postelji.

Videospot za baladno pesem Marry me vsebuje posnetke iz zakulisja iz filma Poroči se z menoj, pa tudi še nikoli videne posnetke Jennifer in njenega soigralca Malume ter kratek pogled v vsakdanje življenje pop zvezdnice, od njenega branja scenarijev, plesa na njenem dvorišču in druženja z Benom.

Jennifer je v zadnjih tednih razkrila svojo romanco z Benom, pred kratkim je delila redek vpogled v njuno zvezo in priznala, da jima je bila dana druga priložnost.

"Počutim se tako srečno, srečno in ponosno, da sem z njim," je za People povedala pevka in igralka ter dodala: "To je čudovita ljubezenska zgodba in vesela sem, da sva dobila drugo priložnost."

jennifer lopez | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Jennifer in Ben – ljubkovalno znana kot Bennifer – sta se začela videvati leta 2002 in se kmalu zatem zaročila. Poročila naj bi se septembra 2003, a sta poroko zaradi pretirane medijske pozornosti odpovedala in se januarja 2004 na koncu razšla. Govorice o njuni spravi so se začele pojavljati kmalu po tem, ko je razpadla Jenina zaroka z Alexom Rodriguezom, nato pa sta lani julija svojo zvezo objavila na Instagramu.

Jennifer je mama 13-letnima dvojčkoma Maxu in Emme iz zakona z Marcom Anthonyjem, Ben pa ima z nekdanjo ženo Jennifer Garner tri otroke.

Preberite še:

Jennifer Lopez
Trendi Slavni boki Jennifer Lopez v izzivalnih fotografijah
Jennifer Garner, Ben Affleck
Trendi Ben Affleck o zapitosti: Če bi ostal poročen, bi še vedno pil

 

Ne spreglejte