Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sobota,
3. 11. 2018,
8.12

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,23

1

Natisni članek

Alec Baldwin pretep aretacija

Sobota, 3. 11. 2018, 8.12

5 let, 5 mesecev

Alec Baldwin aretiran, ker se je sprl zaradi parkirnega mesta

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,23

1

Alec Baldwin | Ko je zapuščal policijsko postajo, je ignoriral vse novinarje. | Foto Reuters

Ko je zapuščal policijsko postajo, je ignoriral vse novinarje.

Foto: Reuters

Ameriškega igralca, ki je znan po hitri jezi, so aretirali, ker se je spustil v spor in fizični obračun zaradi parkirnega mesta. Nekaj ur po pridržanju so ga že izpustili, a dogodka še ni komentiral.

Alec Baldwin naj bi voznika, ta mu je zasedel parkirno mesto, udaril v obraz, poročajo očividci, a igralec to zanika.

Spor zaradi parkiranja se je odvijal včeraj zvečer v New Yorku. Baldwinov sorodnik naj bi za zvezdnika zadrževal parkirno mesto, ko se je pripeljal nekdo drug in mesto zasedel. Ko je voznik pristopil k parkirnemu števcu, je do njega pristopil Baldwin in izgubil živce, so povedali očividci in policija. "Kaj počneš?!" naj bi se drl nanj in še dodal, naj utihne. Začel ga je suvati in odrivati, mimoidoči pravijo, da ga je celo udaril.

Policija ga je aretirala zaradi neprimernega vedenja, drugega voznika pa so zaradi previdnosti odpeljali na pregled v bližnjo bolnišnico.

Po aretaciji ga je pred policijsko postajo čakala množica novinarjev, mimo katerih je šel brez besed in ni odgovoril niti, ko mu je novinarka Posta postavila vprašanje: "Kakšen zgled dajete svojim otrokom s takšnimi izbruhi jeze?" Alec ima pet otrok, z nekdanjo ženo Kim Basinger eno hčerko, 23-letno Ireland, z zdajšnjo ženo Hilario Thomas pa štiri otroke. Najmlajši je bil rojen maja letos.

Zmerljivke, ki jih je Alec pustil na glasovni pošti hčerke Ireland, so zaznamovale njun odnos. | Foto: Getty Images Zmerljivke, ki jih je Alec pustil na glasovni pošti hčerke Ireland, so zaznamovale njun odnos. Foto: Getty Images

Zaradi žaljivk škodoval odnosu s hčerko Ireland

To ni prvič, da je 60-letni igralec tako izgubil živce in se povsem spozabil. Nazadnje je bil zaradi hitre jeze aretiran maja 2014, ko se je sprl s policisti, ker so ga ustavili, ko se je s kolesom vozil v napačno smer.

Njegovo nepremišljeno žaljenje je morala leta 2007 prenašati tudi njegova takrat 11-letna hčerka Ireland, tej je na glasovni pošti pustil jezno sporočilo. V posnetku je besnel čez njo, ker se mu ni oglasila na telefon, jo ozmerjal z "nesramnim, nepremišljenim majhnim prašičem" in ji še zagrozil, da ji bo že pokazal, ker je zamudila dogovorjeno uro za telefonski klic z očetom.

Pozneje je priznal, da je ta posnetek pustil trajno škodo na njegovem odnosu s hčerko.

Alec Baldwin
Trendi Alec Baldwin: zloglasni posnetek je pustil trajne posledice na hčerki
Ne spreglejte