Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 1. 2019,
8.55

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Gospodarsko razstavišče PR članek

Sobota, 26. 1. 2019, 8.55

5 let, 2 meseca

Po navdih za aktivni oddih na sejem Alpe-Adria

Oglasno sporočilo
Natour Alpe-Adria

Ste tudi vi med tistimi, ki zgrabijo vsako priložnost za skok v naravo? Aktivno v zasneženih pokrajinah, s kolesom po kolovozih in lokalnih cestah, s pohodnimi palicami in nahrbtnikom navkreber, ob vodi in v njej na vesla ali z desko? V zavetju šotora, počitniške hišice ali v domu na štirih kolesih? Potem je tudi za vas 30. sejem Alpe-Adria za aktivni, zeleni turizem prava pobuda. Spoznajte destinacije s pristnimi doživetji in bogato lokalno turistično ponudbo. Odkrijte skrite kotičke Slovenije, zamejstva in turistično ponudbo destinacij iz nekdanje Jugoslavije.

Natour Alpe-Adria | Foto:

Novost letošnjega sejma sta kamping in karavaning. Spoznajte prednosti svobode gibanja, ponudnike tovrstnih storitev - od nakupa do najema. Vabljeni po inovativne in sveže ideje za preživljanje prostega časa ob robu gozda, v bližini rek, jezer ali ob morju.

Natour Alpe-Adria | Foto:

Smučarska zveza, Pokal Slovenski Maraton & smučarsko tekaške destinacije se letos predstavljajo s smučarskimi tekaškimi destinacijami, ki z organizacijo dogodkov in urejanjem prog skrbijo za promocijo rekreativnega smučarskega teka. Pripravite se na tek z nami! Popoldne vam bomo na sejmu pokazali, kako se pripravljajo smuči za tek.

Natour Alpe-Adria | Foto:

Bi okušali specialitete s področij, kot so pijača, kava, slaščičarstvo, pekarstvo, sladoled in vino? Z eno vstopnico je mogoče obiskati še Sejme Okusov: GASTexpo.

Natour Alpe-Adria | Foto:

Nagrado Jakob 2019 na temo Nove trajnostne oblike lovskega in ribiškega turizma ter opazovanja divjih živali v njihovih naravnih okoljih prejme projekt Nepozabni dan v ribogojnici Fonda podjetja Fonda.si d.o.o. iz Portoroža. Spoznajte njihovo trajnostno zgodbo na sejmu in/ali jih obiščite v Piranskem zalivu.

Natour Alpe-Adria | Foto:

Odpiralni čas:

sreda–sobota

10.00–19.00

Ugodnosti:

www.alpeadria.si

Naročnik oglasnega sporočila je Gospodarsko razstavišče d.o.o.

Ne spreglejte