Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 9. 2021,
9.07

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

počitnice Terme Ptuj Sava turizem PR članek

Torek, 21. 9. 2021, 9.07

2 leti, 7 mesecev

Grand Hotel Primus v Termah Ptuj

Nepozabne jesenske počitnice, kjer je vsak dan drugačen

Oglasno sporočilo

Si letošnje krompirjeve počitnice z družino želite preživeti nekje, kjer vam bo vsak dan postregel z nečim novim in za dolgčas ne bo prostora? Z velikim vodnim parkom z notranjim toboganom in okolico, ki ponuja nešteto zabavnih dejavnosti za najmlajše?

sava_Turizem_1 | Foto:

Potem je Grand Hotel Primus v Termah Ptuj, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, popolna izbira za vas. V hotelu vas bodo razvajali, na hotelskem kopališču se boste lahko predali objemu ptujske termalne vode, za zabavo in kopico vodnih vragolij za najmlajše bo poskrbel Termalni Park Terme Ptuj, le korak stran pa vas čaka tudi skrivnosti polno mesto Ptuj!

Raj za vso družino

Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus le korak od Ptuja ponuja udobje in zabavo za vso družino. Raznolike in prostorne sobe poskrbijo za sproščujoč počitek vseh članov. | Foto: Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus le korak od Ptuja ponuja udobje in zabavo za vso družino. Raznolike in prostorne sobe poskrbijo za sproščujoč počitek vseh članov.

Hotelsko kopališče Vespasianus je idealno za razvajanje v objemu ptujske termalne vode in prve plavalne zamahe najmlajših. | Foto: Hotelsko kopališče Vespasianus je idealno za razvajanje v objemu ptujske termalne vode in prve plavalne zamahe najmlajših.

V notranjem Termalnem parku Terme Ptuj vas čakajo raznovrstni bazeni in celo notranji tobogan, ki bo navdušil vse člane družine!  | Foto: V notranjem Termalnem parku Terme Ptuj vas čakajo raznovrstni bazeni in celo notranji tobogan, ki bo navdušil vse člane družine!

Na oddihu si starši lahko privoščite tudi razvajanje v Imperiju dobrega počutja, kjer vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske. Privoščite si sproščujočo masažo z vinskim oljem, čisto pravo vinsko kopel ali razvajanje v dvoje v eni od tematskih wellness suit. | Foto: Na oddihu si starši lahko privoščite tudi razvajanje v Imperiju dobrega počutja, kjer vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske. Privoščite si sproščujočo masažo z vinskim oljem, čisto pravo vinsko kopel ali razvajanje v dvoje v eni od tematskih wellness suit.

Unovčite turistične bone za nepozabne počitnice

V vseh namestitvah Sava Hotels & Resorts lahko unovčite svoje turistične bone (TB), ki so bili izdani v letu 2020, in nove turistične bone 2021 (BON21) ter na jesenskih počitnicah ustvarite spomine, ki vas bodo spremljali še dolgo. Preverite pogoje unovčitve novih in starih bonov pri nas!

 LE KORAK DO NAJSTAREJŠEGA SLOVENSKEGA MESTA

Oglejte si rove pod Ptujskim gradom in spoznajte zgodovino in urbane legende, ki se skrivajo v podzemnih hodnikih. V rovih organizirajo tudi različne vinske in pivske degustacije. | Foto: Oglejte si rove pod Ptujskim gradom in spoznajte zgodovino in urbane legende, ki se skrivajo v podzemnih hodnikih. V rovih organizirajo tudi različne vinske in pivske degustacije.

V Pustolovskem park Betnava vas čaka sedem različno zahtevnih programov, speljanih po drevesih, drogovih in različnih brveh in vrveh. | Foto: V Pustolovskem park Betnava vas čaka sedem različno zahtevnih programov, speljanih po drevesih, drogovih in različnih brveh in vrveh.

Obiščite Domačijo Firbas, kjer se otroci lahko igrajo z živalmi, tekajo po sadovnjaku in sprehajajo s starši po vinogradih. | Foto: Obiščite Domačijo Firbas, kjer se otroci lahko igrajo z živalmi, tekajo po sadovnjaku in sprehajajo s starši po vinogradih.

V pravljičnem gozdu Rdeča kapica (Mohorkova graba) vas v hišicah v naravnem okolju pričakujejo prizori iz znanih pravljic. | Foto: V pravljičnem gozdu Rdeča kapica (Mohorkova graba) vas v hišicah v naravnem okolju pričakujejo prizori iz znanih pravljic.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Ti med drugim vsebujejo 100-% brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.

Naročnik oglasnega sporočila je Sava turizem d.d.

Ne spreglejte