SiolNET. Trendi Potovanja
4,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Med top počitniškimi hiškami na svetu tudi slovenska

4,28

termometer

Drevesna hiša Toplak
Foto: Airbnb

V izboru najbolj vznemirljivih počitniških hišk z vsega sveta se je znašla tudi slovenska, ki stoji na Kozjaku na Štajerskem.

Avstrijski dnevni časopis Der Standard je objavil izbor desetih najbolj vznemirljivih počitniških hišk, ki se najlepše zlivajo z naravo oziroma svojo okolico. V izboru se je ob tipijih na Madeiri, drevesnih hiškah v Avstraliji in ZDA, mongolski jurti v Spodnji Saški v Nemčiji, kupolastimi šotori v Čilu in drugih nenavadnih, a privlačnih namestitvah, znašla tudi slovenska predstavnica.

Idilična drevesna hiška na Kozjaku se je uvrstila v avstrijski izbor najbolj vznemirljivih počitniških hišk na svetu. Idilična drevesna hiška na Kozjaku se je uvrstila v avstrijski izbor najbolj vznemirljivih počitniških hišk na svetu. Foto: Airbnb

To je drevesna hiška, postavljena v okviru posestva Toplak na Kozjaku blizu Svetega Duha na Ostrem Vrhu ob meji z Avstrijo. Na spletni platformi Airbnb jo oddajajo za 80 evrov na noč, v njej lahko spita dve osebi, ki so jima na razpolago lastna kopalnica s straniščem, letna kuhinja na terasi pod njo in bližnji bazen. In glede na vzhičene komentarje uporabnikov Airbnb, ki so v tej hiški že prespali, si uvrstitev v izbor povsem zasluži.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 131
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin