Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 11. 2016,
14.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogočajo Mali junaki

Foto: Mali junaki

Natisni članek

knjiga praznik Desa Muck Mali junaki advertorial

Ponedeljek, 7. 11. 2016, 14.00

2 meseca, 1 teden

Slovenska knjiga, ki je obnorela Nemčijo, v omejeni nakladi tudi pri nas

Vsebino omogočajo Mali junaki

Foto: Mali junaki

knjiga prazniki družina branje | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Tudi če še ne razmišljate o božičnem darilu za svojega malčka, je zdaj pravi čas za izbor najlepšega darila – otroške knjige Skrivnost Božičkove kape, ki jo je napisala Desa Muck in za katero vlada ogromno zanimanje. Gre za personalizirano slikanico, v kateri lahko določite spol, ime in videz glavnega junaka.

Praznični čas, ki ga z otroki preživimo ob prebiranju knjig, je lahko še bolj čaroben in nepozaben.

Založba personaliziranih slikanic Mali junaki je pred decembrskim obdarovanjem za vse ljubitelje otroških slikanic pripravila knjigo, po kateri je že zdaj izjemno veliko povpraševanja.

mali junaki desa muck slikanice | Foto: Mali junaki Foto: Mali junaki

Desa Muck za nepozabne praznične trenutke

mali junaki desa muck slikanice | Foto: Mali junaki Foto: Mali junaki Zelo priljubljena slovenska mladinska pisateljica Desa Muck, ki slovi po hudomušnih zgodbah, je v sodelovanju z založbo Mali junaki napisala iskrivo pripoved Skrivnost Božičkove kape, ki jo je ilustriral Marko Renko.

Ustvarjalci slikanic Mali junaki verjamejo, da bo ta očarljiva slikanica otrokom pričarala nekaj lepih prazničnih trenutkov.

Knjiga je bila lani pravi hit, saj jo je v božičnem času prejelo več kot tri tisoč otrok. Pred kratkim jo je založba Mali junaki izdala tudi v Nemčiji, kjer se je izkazala za velikansko uspešnico. Nemci so jo dobesedno razgrabili.

Skrivnost Božičkove kape je na voljo za deklice in dečke.

desa muck mali junaki | Foto: Mali junaki Foto: Mali junaki

Kako naročite personalizirano knjigo Dese Muck?

  1. Skočite na www.malijunaki.si. Mali junaki knjige | Foto:
  2. Izberite slikanico za fantke ali za punčke.
  3. Določite ime in videz junaka.
  4. Vpišite še osebno posvetilo.
  5. Počakajte na poštarja.
     

Vsaka personalizirana knjiga je "od A do Ž" pripravljena ročno, zato jih bodo letos pri Malih junakih lahko pripravili le omejeno količno. Po slikanicah je namreč veliko povpraševanja.

Otroške knjige Mali junaki z navdušenjem prebira že več kot 15 tisoč malčkov in so priljubljene tako za večerno branje, prvo spoznavanje črk kot tudi za bralno značko naših najmlajših.

Več kot milijon možnosti personalizacije

Na prav vsako ilustracijo v knjigi dodajo več kot milijon možnosti personalizacije glavnega, v nekaterih knjigah pa tudi stranskega junaka. Poleg tega, da lahko v vsaki knjigi določite spol in ime junaka, lahko določite tudi njegovo vizualno podobo. Natančna roka ilustratorja tako predvidi vse kombinacije barv oči, oblike in barve las, pegic ter očal.

mali junaki desa muck slikanice | Foto: Mali junaki Foto: Mali junaki

Čarobna darilna embalaža

mali junaki desa muck slikanice | Foto: Mali junaki Foto: Mali junaki Podarjate otroško knjigo Mali junaki za rojstni dan, božič ali kakšno drugo prav posebno priložnost? Priporočamo vam, da jo podarite v čarobni darilni embalaži. Ne le da boste knjigo podarili na ličen in simpatičen način, čarobna darilna embalaža je tudi zabavna družabna igra za vaše najmlajše.

Čarobna darilna embalaža je primerna za vse knjige Mali junaki, na njej pa piše: "Nekaj čarobnega samo zate. Iz dežele tam daleč, daleč, daleč, daleč ..."

A čarobna darilna embalaža še zdaleč ni samo to. Vsaka čarobna darilna embalaža je namreč tudi zabavna družabna igra, ob kateri lahko starši s svojimi malčki preživijo neskončno zabavnih in poučnih uric.

Preberite še:

Top novost Ferija Lainščka, ki zagotovo odžene zimsko malodušje

Se vaš malček noče in noče posloviti od dude? Poskusite s to knjigico!

Slovenijo je obnorel knjižni unikat svetovnih razsežnosti

Slikanica, za katero vsak dan v vrsti stoji sto kupcev

Feri Lainšček – vsak otrok je lahko glavni junak v knjigi

Kaj otrokom podarjajo znani Slovenci?

Otroško darilo, ki ostane za vedno: manj stvari – več doživetij

Ne spreglejte