SiolNET. Trendi Odnosi
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nakupovanje še nikoli ni bilo tako priročno

1

termometer

Ali ste vedeli, da si z mobilnikom lahko kupite počitnice ali plačate pregled pri specialistu? Moneta je najbolj priročen način kupovanja. Nakupovanje še nikoli ni bilo tako enostavno!

Mobilniki so v naše življenje prinesli čisto drugačne navade. Ne samo da se lahko sproščeno kadarkoli in kjerkoli pogovarjamo s svojimi najbližjimi, odkrivamo nove aplikacije ali ostajamo v stiku s svetom prek družbenih omrežij, mobilnik je postal naša denarnica, saj z njim lahko plačujemo: preprosto in hitro.

Proč z denarnico!

Pravzaprav smo se znašli v svetu, kjer gotovine praktično ne potrebujemo več, saj je mobilnik naše plačilno sredstvo. Storitev Moneta namreč omogoča brezgotovinsko plačilo na vsakem koraku in za nešteto storitev – doma iz naslonjača ali na mestu samem.

Moneta je več kot le izhod v sili, je storitev, s katero ne boste nikoli več iskali bankomata ali seštevali, ali imate pri sebi dovolj gotovine. Z Moneto si lahko privoščite karkoli – od vstopnic do potovanja. Ne verjamete? Preverite skupaj z nami.

Z Moneto lahko plačujete na več tisoč mestih po vsej Sloveniji. Lahko jo uporabljate uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, naročniki Debitela in Si.mobila ter komitenti Nove KBM in Poštne banke Slovenije, ki ste hkrati uporabniki katerega izmed navedenih operaterjev.

Je popolnoma varna in zagotavlja popoln nadzor nad izdatki. Sami si lahko določite limit in si tako zagotovite popolno transparentnost nakupov.

Moneta je že marsikoga rešila iz zagate, hkrati pa ponuja veliko več kot le izhod v sili. Dovolite si, da tudi vam omogoči razvajanje na vseh področjih.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin